Prevoz do aerodroma

Putovanje avionom je sve popularnije i pristupačnije u našoj zemlji, a na aerodromu “Nikola Tesla” dnevno prođe preko 1000 putnika. Naš aerodrom nije baš blizu grada, a prevoz do njega nije najbolje organizovan. Za sada postoji jedan gradski autobus i jedan kombi prevoznik u sklopu grada takodje. Iako idu često, i skoro u svakom momentu možete uhvatiti neki od ovih prevoza oni imaju i svoje mane. Znamo zaista dosta primera ljudi koji su zakasnili na avion jer naprimer na stanici pise jedan red voznje, dok zapravo saobraca drugi. Prevoz automobilom do aerodroma deluje kao najbolje rešenje, ali nemaju baš svi kola. Taxi može da izađe baš dosta, a mogu lako i da vas prevare.
Prevoz automobilom je usluga koju smo uveli relativno skoro kada smo uvideli da za time zaista ima potrebe. Prevoz automobilom do aerodroma je veoma privlačan svima iz više razloga:

  1. Mi dolazimo po vas, kad god i kažete da treba. Ne morate da idete čak do Slavije ili železničke stanice. A doći ćemo po vas čak i ako niste u Beogradu. Vi samo recite gde i kada.
  2. Prevoz automobilom je mnogo udobniji i imate više mesta.
  3. Naš automobil je maksimalno bezbedan i pouzdan. Pokazao se odlično u svim uslovima i na svim putevima,
  4. Sa nama sigurno stižete na vreme. Naši vozači su vrsni poznavaoci Beograda i znaju sve načine a izbegavanje gužve.

Prevoz automobilom do aerodroma je najbolja opcija koju možete odabrati za sebe. Pun komfor, maksimalna bezbednost i garantovano uživanje su ono što nas odlikuje.

Prevoz putnika automobilom