Međugradske selidbe

Međugradske selidbe su često tražena usluga u našoj agenciji za selidbe. Međugradske selidbe uglavnom obavljamo od Beograda do nekog grada, ili od nekog grada do Beograda, međutim često nas zovu i za selidbe u Vojvodini, centralnoj Srbiji kao i po Kosovu i Metohiju.


Međugradska selidba velika je promena u životu. Pored doma ostavljamo prijatelje, porodicu, uspomene, … Koliko god grad u koji se selite bio udaljen, međugradska selidba uvek teže pada od selidbe u gradu, emotivno i fizički. U međugradskim selidbama posebnu pažnju obraćamo na decu, jer njima promena okruženja mnogo teže pada nego odraslim osobama.

Selidba među gradovima ne razlikuje se baš puno od selidbe u jednom gradu. Bitno je ipak povesti računa o sledećim stvarima:

  • Odvojte vreme za organizaciju selidbe. Mi vam savetujemo da međugradsku selidbu planirate barem jednu nedelju unapred, a ako možete više vremena da odvojite nije na odmet.
  • Dobro razmislite o prevozu koji birate. Za međugradske selidbe najčešće koristimo kamionski prevoz. Opet, svaka selidba je drugačija i odabir prevoza treba da birate najviše na osnovu toga koliko stvari selite.
  • Isplanirajte pakovanje stvari i nameštaja. Za pakovanje preporučujemo kartonske kutije raznih dimenzija, a za zaštitu nameštaja koristite puc-puc i streč foliju. Ne zaboravite da sve bitne stvari i lična dokumenta, kao i predmete velike sentimentalne ili materijalne vrednosti, nakit i novac spakujete u neku torbu koju možete nositi sa sobom, ukoliko je to moguće.
  • Pripremite nov dom za vaš dolazak, ako ste u mogućnosti. Obezbedite pristup prevozu kako bi istovar prošao što brže i lakše.

Povoljne medjugradske selidbe sa agencijom Alisa

Svaka selidba je izazov sama po sebi, ali međugradske selidbe ipak malo uzbudljivije 🙂 Samo putovanje do vašeg novog doma je nezaboravno iskustvo i uvek smo počastvovani kada baš nas odaberete za pomoć oko selidbe i prevoza. Zato se ne ustručavajte da nas kontaktirate i još danas započnete novo poglavlje vašeg života.

Agencija za selidbe Alisa nudi svojim klijentima veoma povoljne cene selidbi, prevoz i ostalih usluga, dok svi naši Facebook prijatelji ostvaruju 20% popusta! Proverite cenovnik usluga i uverite se i sami. Jeftine selidbe u Beogradu i Srbiji pruža Alisa selidbe!