Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe je ovaj mesec bila veoma tražena usluga te smo mislili da je pravo vreme da i na blogu napišemo nešto o tome. Prevoz robe obavljamo kombi prevozom i kamionskim prevozom, u zavisnosti od težine, veličine i količine robe koja se provozi. Kombi prevoz se pokazao kao idealan izbor za prevoz razne vrste robe. Kombi prevozom može se prevesti sve te smo do sada imali priliku da prevozimo skoro sve što vam može pasti na pamet. Najčešće je u pitanju prevoz raznog materijala, prevoz teških i gabaritnih stvari, prevoz klavira, prevoz raznih komda nameštaja i tako dalje.

Prevoz robe kombijem obavljamo u nekoliko jednostavnih koraka:

 

  • Prvo obavljamo besplatnu procenu prevoz robe. Dolazimo kod vas i na licu mesta određujemo cenu, vremenski rok prevoz, potrebnu zaštitu, …
  • Nakon procene i postignutog dogovora, na vašu adresu dolazimo u tačno dogovoreno vreme. Ukoliko ima potrebe vrši se demontaža predmeta, a to znamo već u prvom koraku prilikom procene.
  • Vrši se pakovanje, zaštita i priprema predmeta koji se prevoze. Za pakovanje robe najčešće koristimo kartonske kutije, dok za zaštitu koristimo puc-puc i streč foliju, kartone i ćebad.
  • Kada je robe zaštićena može da se prenese do kombija. Najkorisniji alat su nam naše ruke i snaga, a pored toga koristimo i i razne gurtne i kanape, kolica za guranje, palete za točkovima, itd.
  • Roba se bezbedno smešta u prevoz i vrši se dodatna zaštita ukoliko je potrebno. Nakon toga počinje sam prevoz robe.
  • Roba se prevozi od tačke A do tačke B u jednom cugu, sem ako drugačije nije dogovoreno. Pružamo vam i mogućnost skladištenja robe u obezbeđenim magacinima ukoliko za tim ima potrebe.
  • Nakon dolaska na odredište robu istovaramo iz kombija i smeštamo na željeno mesto.

Kao što vidite kombi prevoz vaše robe je naša briga od početka do kraja. Vaše je samo da nas pozovete i još danas dobijete besplatnu procenu!

Prevoz robe kombi prevozom