Koliko košta selidba u Beogradu?

Cena selidbe u Beogradu

Beograd je divan grad kada idete u pozorište, na izložbe… lepo je u aprilu šetati Knez Mihailovom ulicom.
Volim kada u maju ceo Beograd zamiriše na lipe. Volim tu otvorenost i srdačnost…
Da li ste se nekada selili u Beogradu? Svi su izgledi da jeste.
Zbog svoje veličine i konstantnog priliva stanovnika kao i univerzitetske populacije, selidbe u Beogradu su brojnije i češće nego u drugim mestima.
Selidba u Beogradu bi mogla biti tamna strana našeg lepog grada. Ukoliko se selite u Beogradu vaša su dva cilja: da se posao obavi brzo i kvalitetno i da cena bude što povoljnija. 

Složenost posla plus kvalitet usluge-cena

Brežuljkasti reljef, uličice pod usponom i senoviti sokaci daju poseban šarm pojedinim delovima Beograda.
Pešačke zone, bašte kafića i dostavna vozila iz kojih miriše još vruć hleb…super ukoliko niste za volanom kamiona za selidbe.
Ukoliko je selidba u Beogradu posao koji vas očekuje sasvim opravdano želite da znate koliko će vas ovo koštati.
Imajte na umu da je selidba u Beogradu težak posao. Nas iz agencije za selidbe očekuje beogradski saobraćaj, uske ulice, zakrčeni parkinzi, loš prilaz objektu, zgradi za selidbe.
Očekuju nas visoki soliteri u kojima nema teretnog lifta a često ni putnički ne radi.
Ukoliko je objekat selidbe u srcu Starog Grada moramo se uklopiti i u posebne termine ulaska u pešačke zone ali i u zakonske propise povodom istih.

Dobra organizacija i umeće nemaju cenu

U Beogradu je važno znati izabrati najbolji tajming za selidbu.
Nije svaki dan niti svako doba podjednako pogodno za ovaj posao. Dobra organizacija selidbe podrazumeva i demontažu nameštaja ali i ambalažu i pakovanje.
Vaše vreme nije jeftino. Ne traćite ga na skupljanje kutija za pakovanje. Ne kupujte selotejp trake i streč folije koje ćete potrošiti do pola a ostatak vam nije potreban.
Ne gurajte svoje bunde i kapute u kutije i kese (mi imamo specijalne garderober kutije za transport odeće, narocito odela, i bundi). Ne dozvolite da vaše skupe komade nameštaja i vredne umetnine oštete nestruči pomagači (Alisu čini tim profesionalaca kojima je očuvanje vašeg nameštaja priortet).

Vaša dobra organizacija selidbe u Beogradu podrazumeva samo i jedino pozivanje pravog broja telefona: 066 /128 – 128, sve ostalo je naša briga jer Alisa je čarobnica selidbe bez stresa.
Koliko kosta selidba? Cena je krajnje poštena i usklađena sa zahtevima selidbe u Beogradu.
Ovde možete pogledati detaljnije od čega zavisi cena selidbe. Detalji u brojkama se nalaze u našem cenovniku.
Cenu selidbe pogledajte ovde.
Vidimo se.