Selidbe Kragujevac Beograd

Agencija Alisa pravi izbor za selidbe Kragujevac Beograd

Alisa – selidbe Kragujevac Beograd

Selidbe Kragujevac Beograd su jedne od najčešćih selidbi koje radimo. Selidbe Krajugevac Beograd uključuju selidbe stanova i kuća, selidbe firmi iz Kragujevca za Beograd, kao i druge vrste selidbi. Poput selidbe Kragujevac Beograd za fizička lica, bračne parove, studente, selidbe penzionera. Tu smo za sve vrste selidbe Kragujevac Beograd

Selidba može biti stresan događaj, bez obzira koliko daleko idete ili koliko imate stvari da preselite. Srećom, postoji pomoć da vam selidba iz Kragujevca u Beograd bude što lakša. Agencija Alisa selidbe specijalizovana je za pružanje kvalitetnih usluga selidbe Kragujevac Beograd za sve one koji traže efikasno iskustvo selidbe. Hajde da detaljnije pogledamo usluge koje nudimo i zašto su one tako korisne za vas.

Alisa – selidbe Kragujevac Beograd

Šta nudimo kroz uslugu selidbe Kragujevac Beograd

Alisa – selidbe Kragujevac Beograd

U našoj agenciji obezbeđujemo pouzdan prevoz robe ili selidbu od Kragujevca do Beograda kombi vozilima. Naravno ukoliko je u pitanju veća selidbe, pružamo kamionske selidbe Kragujevac Beograd. Nudimo i pomoć u organizovanju svih aspekata selidbe u većem obimu širom Srbije. Sa opsežnim poznavanjem Kragujevca i okoline, bili smo privilegovani sa mogućnošću višestrukog transporta robe. 

Pored transporta robe, specijalizovani smo i za organizovanje jednostavnih usluga selidbe Kragujevac Beograd za one koji traže efikasno iskustvo selidbe, bilo u gradu ili širom zemlje. 

Naš tim će vam pomoći u svakom koraku procesa kako biste se mogli usredsrediti na druge važne zadatke poput pakovanja i raspakivanja vaših stvari. Takodje naše ljubazno osoblje uvek je na raspolaganju da odgovori na sva pitanja ili nedoumice u vezi sa vašom selidbom i pruži korisne savete oko selidbe.

Naš cilj je da se svakom klijentu za selidbe Kragujevac Beograd vodimo profesionalno i efikasno kako biste bili sigurni da će sve biti urađeno kako treba.

Zbog toga nije ni čudo zašto se toliko ljudi odlučuje za našu agenciju kada im je potrebna pomoć pri selidbi iz Kragujevca u Beograd. Ili bilo koji drugi region širom Srbije! Naše stručno osoblje ima veliko iskustvo u pružanju vrhunskih usluga selidbe Kragujevac Beograd osmišljenih da Vaše preseljenje bude što jednostavnije. Bilo da se radi o transportu robe ili pomoći u organizaciji cele selidbe, naš tim će vas opslužiti! Javite se i dozvolite nam da vam pomognemo da vaša selidba bude jednostavna i uspešna!

Alisa – selidbe Kragujevac Beograd

Olakšajte selidbu iz Kragujevca za Beograd uz naše usluge

Naša agencija je kao što smo pomenuli specijalizovana za usluge preseljenja iz Kragujevca u Beograd i obrnuto. Pružamo i usluge prevoza širom Srbije. Bilo da se selite iz jednog dela grada u drugi ili se potpuno selite u novi grad, naš tim iskusnih profesionalaca će se pobrinuti za sve umesto vas! Mi ćemo se pobrinuti za sve logističke detalje vezane za vašu selidbu, tako da ne morate da brinete o tome. Pošto dobro poznajemo područje, možete biti sigurni da se o vašim stvarima brinemo kako treba i da će vaša selidba biti završena na vreme.

Alisa – selidbe Kragujevac Beograd

Cena selidbe Kragujevac Beograd

Cena selidbe Kragujevac Beograd zavisi od obima posla, količine stvari za selidbu, pakovanja i najveći faktor koji utiče na cenu transporta je vozilo kojom se vrši selidba. 

Ako se selidva vrši kombijem svakako je povoljnija od kamionskog transporta robe.

Bez obzira da li vam treba premeštaj nameštaja ili transport drugih stvari, naš tim je tu za vas! Naš vozni park koji čine kombi vozila, a po potrebi i kamioni je opremljen GPS sistemima za praćenje tako da u svakom trenutku možete da pratite vašu pošiljku. Ovo osigurava da vaše stvari bezbedno i sigurno stignu na svoje odredište. Nudimo i usluge svakodnevnog prevoza između Kragujevca i Beograda, tako da ako vam je potrebna brza isporuka ne morate da brinete – jednostavno nas kontaktirajte!

Alisa – selidbe Kragujevac Beograd

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama