Prevoz robe do 3,5 tone

Prevoz robe do 3,5 tone profesionalno

Prevoz robe do 3,5 tone profesionalno i pouzdano sa agencijom Alisa selidbe. Agencija Alisa selidbe je vaš pouzdan partner za prevoz robe do 3.5 tone. Uz našu stručnost, iskustvo i posvećenost, pružamo visokokvalitetne usluge transporta za vaše potrebe. Bilo da vam je potreban prevoz robe za selidbu, snabdevanje ili bilo koju drugu svrhu, Alisa selidbe su tu da vam pomognu.

Profesionalni prevoz robe do 3,5 tone

Alisa selidbe nisu samo specijalizovane za selidbe, već takođe pružaju i usluge prevoza robe za snabdevanje i poslovne potrebe. Bez obzira da li vam je potrebno redovno snabdevanje robe za vašu maloprodaju ili distribuciju, ili transport za vaše poslovne potrebe, Alisa selidbe su vaš pouzdan partner.

Sa našom uslugom prevoza robe do 3,5 tone, pokrivamo teritoriju cele Srbije. Bez obzira da li se vaša roba nalazi u Beogradu, Novom Sadu, Nišu ili bilo kom drugom gradu ili mestu. Naša efikasna logistička mreža omogućava nam da vam pružimo brzu i pouzdanu isporuku. Naša vozila su opremljena GPS praćenjem, tako da u svakom trenutku možete pratiti status vaše pošiljke.

Naša agencija zna koliko je važno da vaša roba stigne na odredište tačno i na vreme. Zbog toga smo posvećeni pružanju visokog nivoa pouzdanosti i tačnosti u svakom prevozu. Naši vozači su pažljivi i vešti, što osigurava da se vaša roba transportuje bez oštećenja ili kašnjenja.

Uz Alisa selidbe, možete biti sigurni da je vaša roba u sigurnim rukama. Sprovodimo sve neophodne mere bezbednosti tokom prevoza, čuvajući vašu robu od bilo kakvih nepredviđenih situacija. Vaše poverenje je naš prioritet, i trudimo se da svaki prevoz robe bude bezbedan, efikasan i uspešan.

Prevoz robe za snabdevanje i poslovne potrebe na teritoriji Srbije

Pouzdan prevoz robe do 3,5 tone na teritoriji Srbije je samo jedna od mnogobrojnih usluga koje Alisa selidbe pružaju. Sa našom sveobuhvatnom flotom vozila i stručnim timom, možemo se prilagoditi različitim zahtevima i vrstama robe koje treba transportovati.

Bilo da je u pitanju prevoz opreme, sirovina, zaliha ili bilo kojeg drugog tereta do 3,5 tone, možete se osloniti na nas. Naši vozači su obučeni da efikasno rukuju svim vrstama robe i pridržavaju se visokih standarda bezbednosti tokom celog procesa prevoza.

Osim pouzdanosti, Alisa selidbe se ističu i po svojoj konkurentnoj cenovnoj politici. Pružamo transparentne cene i jasne uslove, bez skrivenih troškova. Verujemo da kvalitetna usluga treba biti pristupačna, i zato se trudimo da pružimo najbolji odnos cene i kvaliteta.

Vaša potraga za pouzdanim prevoznikom robe do 3,5 tone na teritoriji Srbije se završava ovde. Alisa selidbe su agencija koja će se posvetiti vašim potrebama i obezbediti da vaša roba stigne na odredište sigurno i na vreme. Neka naša stručnost i posvećenost olakšaju svaki aspekt prevoza robe za vas.

Ne čekajte više, kontaktirajte nas danas kako biste započeli saradnju sa Alisa selidbe. Naš tim je spreman da vam pruži sveobuhvatnu podršku i rešenja koja odgovaraju vašim specifičnim zahtevima. Vaše zadovoljstvo je naša najveća motivacija, i radujemo se što ćemo biti deo vašeg uspešnog prevoza robe do 3,5 tone na teritoriji Srbije.

Koliko košta prevoz robe do 3,5t u Beogradu

Cena prevoza robe se obračunava po turi ako je unutar Beograda. Ako je van grada cena se obračunava po predjenom kilometru. 

Cena prevoza robe do 3,5 t kombijem iznosi u Beogradu od 4000 rsd, a van grada od 60 rsd po kilometru. 

Cena prevoza robe do 3,5 t kamionom kreće se od 7000 rsd u gradu, van grada od 90 rsd / km

Kontaktirajte Alisa selidbe za vaš prevoz robe do 3.5 tone

Kontaktirajte nas putem telefona ili putem e-pošte kako biste dobili besplatnu procenu prevoza i više informacija o našim uslugama. Naši stručnjaci su tu da odgovore na sva vaša pitanja i pruže vam personalizovano rešenje za vaše potrebe.

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama