O nama

Agencija Alisa selidbe

Agencija za selidbe Alisa već dugi niz godina bavi se prevozom robe i organizacijom selidba kako u Beogradu tako i na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu. Iza nas imamo veliki broj malih i velikih selidbi, jednostavnijih i zahtevnih.
Naš tim čine ljudi koji spremno kreću u svaki novi izazov, opremljeni alatom, kartonskim kutijama za pakovanje, kombijem ili kamionom. Za nas ništa ne predstvalja problem i ništa nije nemoguće!

Tokom proteklih godina imali smo prilike da selimo razne ljude i razne stvari. Svaka nova selidba je nova priča za nas i svakoj selidbi dajemo 100% naše pažnje. Naš vozni park opremljen je sa jednim kombijem i dva kamiona. Sva vozila opremljena su po poslednjim evropskim standardima i dodatno su tapacirana radi bezbednosti vaših stvari.

Vama na usluzi smo 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, pozovite 066128128 i proverite zašto smo najbolji!

Zašto da odaberete baš nas?

U moru agencija za selidbe teško je odabrati nekoga kome možete u potpunosti verovati. I mi to razumemo. Iza nas su godine i godine uspešnih selidbi, bez i jedne zamerke klijenta. Baš zato dopustite nam da vam nabrojimo par razloga zašto smo baš mi vaš njabolji izbor:

  • Selili smo sve! Od igle do lokomotive.
  • Imamo TIM profesionalnih radnika.
  • Imamo razumevanja za sve vaše zahteve
  • Imamo više od 10 godina iskustva u selidbama i transportu.
  • Naša prevozna sredstva opremljena su po poslednjim evropskim standardima.
  • Nemamo NIJEDNU nezadovoljnu mušteriju.

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Selidbe Beograd - Kombi i kamionski prevoz namestaja

Naša prevozna sredstva


Kombi prevoz nameštaja Beograd

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2000rsd.

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kombi prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite