Sve usluge selidbi

Planirate selidbu? Dopustite našem stručnom timu da o tome brine umesto vas! Već dugi niz godina agencija za selidbe Alisa pomaže svojim klijentima da se presele po najpovoljnijim cenama i bez stresa. Ne brinite o ničemu, samo nas pozovite na vašu adresu. Selidbe vršimo kombi ili kamionskim prevozom, u zavisnosti od obima selidbe. Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kutije za selidbe, sa ili bez naše usluge pakovanja. Takođe, možete iznajmiti samo kombi za prevoz bez naše radne snage.

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobraćaj, uske i nepristupačne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odličan je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe vecih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato scemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.


Montaža i demontaža nameštaja

Montaža i demontaža nameštaja

Iako na prvi pogled deluje jednistavno, montaža i demontaža nameštaja nije nimalo lak posao. U našem timu imamo profesionalnog stolara koji će se pobrinuti da vaše stvari budu pravilno rasklopljene i kasnije sastavljene.

Pakovanje i zaštita stvari

Pakovanje i zaštita stvari i nameštaja

Sve stvari u vašem stambenom ili poslovnom prostoru će biti profesionalno spakovane od strane našeg stručnog tima, koji će koristiti najsavremenije metode pakovanja i materijala koji se danas proizvode.

Selidbe antikviteta

Selidbe antikviteta i umetničkih dela

Selidba antikviteta i umetničkih dela je pipav posao koji zahteva maksimalnu koncentraciju. Pošto se radi o predmetima neprocenjive kulturne vrednosti bolje je takvu selidbu prepustiti profesionalcima.

Skladištenje stvari

Skladištenje stvari i robe

Ako vam je potreban veliki, suv i bezbedan prostor za skladištenje stvari, imamo i tu vrstu usluge za Vas. Sve vaše stvari koje poverite nama na čuvanje su bezbedne i mogu ostati onoliko koliko je potrebno.


Prevoz PickUp-om

Prevoz pikapom - Pikup prevoz

Usluga prevoza pikapom najpopularnija je kod firmi, za prevoz manje koičine stvari i robe, kao i za prevoz i dostavu poslovnih dokumenata.

Prevoz putnika

Prevoz putnika

Kombi prevoz putnika organizujemo za sve relacije kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Naša vozila voze profesionalni vozači sa dugogodišnjim iskustvo na polju prevoza putnika.

Prodaja kartonskih kutija

Prodaja kartonskih kutija

Alisa selidbe nudi vam mogućnost kupovine kartonskih kutija za pakovanje. Pakovanjem u kartonske kutije možete na najbolji način zaštititi i sortirati stvari.

Prevoz robe

Prevoz robe

Prevozimo sve, od igle do lokomotive! Prevoz robe vršimo kombi prevozom ili kamionskim prevozom, u zavisnosti od potrebe.


Prevoz nameštaja

Prevoz nameštaja

Zbog veličine i težine nameštaja, prevoz nameštaja je podvig za koji će vam sigurno trebati pomoć. Mi u agenciji za selidbe Alisa imamo višegodišnje iskustvo u prevozu nameštaja, a naši radnici su spremni za svaki novi izazov koji se nađe pred njima.

Otkup kombi vozila

Otkup kombi vozila

Pored usluga prevoza i selidbi, naša agencija bavi se i otkupom kombi vozila. Dolazimo na vašu adresu i dajemo vam najbolju moguću ponudu za otkup kombi vozila.

Otkup nameštaja i bele tehnike

Otkup nameštaja i bele tehnike

Agencija za selidbe Alisa uvidela je potrebu da svojim klijentima pruži uslugu otkupa nameštaja. Na taj korak odlučili smo se kada smo uvideli da je za naše klijente mnogo isplativije da nameštaj prodaju po najpovoljnijim cenama nego da ga ostave na milost i nemilost ulicama.

Radnici za istovar robe

>Radnici za istovar robe

Da li vam se čini da se uporno saplićete o male prepreke u svakodnevnom životu? Vi rešavajte krupne stvari a one u vidu fizičke radne snage možemo mi da vam rešimo.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite