Vozni park

Ponosni smo da Vam predstavimo galeriju naših vozila. Dugi niz godina bavimo se poslovima prevoza i selidbi i oduvek nam je bilo važno da imamo kvalitetna i pouzdana vozila. Promenili smo dosta vozila i o njima naučili dosta toga, te smo pažljivim odabirom došli do sledećih vozila koja čine naš trenutni vozni park.

Kombi prevoz

Kombi prevoz i kombi selidbe su naše najtraženije usluge. Svakodnevno obavimo nekoliko poslova koji zahtevaju kombi vozilo. U njemu provodimo dosta vremena te nam je zbog sopstvene sigurnosti bitno da je uvek u savršenom stanju. U našem voznom parku trenutno imamo tri kombi vozila, i to dva kombi vozila za prevoz robe i nameštaja i jedno kombi vozilo za prevoz lekova i temperaturno osetljivih predmeta. Sva tri vozila prolaze redovne kontrole i tehničke preglede i možete biti potpuno sigurnu u njihovu pouzdanost i bezbednost.

Kamionski prevoz

Dva besprekorna kamiona krase naš vozni park, od kojih je jedan kamion sa utovarnom rampom. Utovarna rampa mnogo olakšava unos tereta u kamion kao i njegov istovar. Kamionski prevoz veoma je tražen pogotovo za selidbe većeg obima kao i za prevoz većeg ili teškog tereta.

Automobil i kombi vozilo za prevoz putnika

Organizovani kombi prevoz vršimo novim luksuznim kombijem Opel Vivaro koji prevozi do 9 putnika. Veoma udobno kombi vozilo za prevoz putnika nudi Vam maksimalnu udobnost prilikom putovanja kako na kraće tako i na duće relacije. Prevoz putnika automobilom obavljamo automobilom marke BMW 320. Ovaj auto je veoma bezbedan i udoban te je pogodan za dostizanje velikih brzina tamo gde je dozvoljeno.

Pikap prevoz

U našem voznom parku nalazi se i jedan pikap prevoz koji cesto koristimo za usluge prevoza dokumentacije i manje količine robe.

Prevoz pikapom - Pikup prevoz
Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama