Selidbe za vreme korone

Selidbe za vreme korone #OstaniKodKuce

Uvek se nanovo uveravamo u nepredvidivost scenarija koje nam život sprema.
Korona virus,ili kako stručnjaci kažu covid19 osim što je doneo opasnost po naše živote i zdravlje, poremetio je mnoge planove. Posebno što se sve dešava na početku proleća.
Naime, ovaj deo godine je idealan za generalno sređivanje stanova i kuća.
Izbacivanje šuta iz podruma i sređivanje garaže uvek obavljamo u martu, aprilu sa prvim lepim danima.

Korona virus, i u vezi s tim, vanredno stanje uvedeno u Srbiji, naterali su nas da pomerimo mnoge svoje planove.
Mnogi među nama su prestali da odlaze na posao i odlučili da se dok epidemija traje presele na selo kod roditelja, rođaka ili u vikendice. Budući da je ovo nenadana i neplanirana selidba koja vas je našla nespremne potrebno je brzo se organizovati da bi vam život bio funkcionalan u novom boravištu.

Pred vas će se postaviti problem nemogućnosti da sve neophodno spakujete u svoj automobil.
Realno, niko od nas ne zna koliko će boravak na novoj adresi potrajati. Moraćete poneti sa sobom zalihe hrane, dosta odeće, igračke i bicikle za decu. Ukoliko ga imate, potrebno je preseliti kućnog ljubimca.
Neke od porodica će imati potrebu da transportuju ležaj fotelju iz svog stana na novu adresu ili neki drugi lakši komad nameštaja. Ovo je vreme pojačanog stresa i zabrinutosti.
Kako bismo sebi bar malo olakšali, najam manjeg kombi vozila za privremenu selidbu u doba Korona virusa je idealno rešenje.

Alisa selidbe je agencija koja se u hodu prilagodila novonastaloj situaciji

Sva transportna vozila se dezinfikuju nakon svake vožnje.
Vozači i fizički radnici za selidbe poštuju sve bezbednosne mere i nose zaštitne maske, odela i rukavice. Ukoliko vas Korona virus tera da privremeno napustite svoj dom kako biste svoje najmilije zaštitili od pandemije, Alisa selidbe će i ovoga puta izaći u susret svakoj vašoj potrebi.

Selidba u doba Korona virusa

Koliko porodica je Korona virus zatekao u sred planova za preseljenje.
Upravo ste bili potpisali ugovor i postali vlasnik stana. Jedva čekate da se preselite a i ugovor sa prethodnim stanodavcem vam ističe.

Nema mesta očaju. Mi Srbi smo snalažljiv narod.
Alisa čarobnica selidbe bez stresa je spremna da za vas odradi kompletnu selidbu unutar Beograda, u unutrašnjost ili iz unutrašnjosti u Beograd.
Uz sve preduzete bezbednosne mere i neophodne potvrde o kretanju nakon početka policijskog časa, kamion za selidbe i ekipa fizičkih radnika doći će na naznačenu adresu.

Telefon za hitne selidbe ali i za dogovor o angažmanu kada epidemija prođe je: 066/128-128
#ostanikodkuce

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama