Selidbe Voždovac

Selidbe Voždovac sa agencijom Alisa

Selidbe Voždovac – Olakšajte život uz agenciju Alisa jer nudimo brze i povoljne selidbe na Voždovcu

Selidbe voždovačkih domova i poslovnih prostora mogu biti izazovne, ali uz pomoć agencije Alisa, proces selidbe postaje lak i efikasan. Bez obzira na to da li se preseljavate unutar Vozdovca ili dolazite u ovu prelepu beogradsku opštinu, agencija Alisa stoji vam na raspolaganju da vaša selidba bude brza, sigurna i povoljna.

Kada pomislimo na selidbu, prvo što nam pada na pamet su dugotrajni procesi pakovanja, prevoza i raspakivanja stvari. Međutim, agencija Alisa se pobrinula da ove brige postanu stvar prošlosti.

Brza i pouzdana usluga selidbe Voždovac

Kada se odlučite za selidbu na Vozdovac, brzina je često ključna. Agencija Alisa razume važnost toga, te vam nudi brzu uslugu selidbe koja će vas osloboditi stresa i dugotrajnih priprema. Naš tim stručnjaka organizuje sve korake selidbe, uključujući pakovanje, obezbeđivanje transporta, i raspakivanje na odredištu.

Beograd je podeljen u 17 opština. Voždovac je južna kapija Beograda. Ovo je opština koja predstavlja vezu između starog gradskog jezgra i prigradskih naselja. Krenete li na jug Avalskim putem stižete do Avale.
Voždovac čine brojna naselja. Stari Voždovac i Dušanovac su srce opštine.
Od sredine 20og veka ova beogradska opština se u stambenom pogledu stalno razvijala.
Šumice su oduvek bile voždovačko naselje koje bi svako poželeo za život.
Kao što mu samo ime kaže, obiluje parkovima i zelenim površinama. Bilo da ste za život izabrali deo Šumica sa stambenim zgradama ili ona drugi gde preovladavaju porodične kuće i vile, selidba Šumice za nas je rutina.

U našoj knjizi utisaka već su brojne pohvale srećnih porodica koje smo preselili na ovu lokaciju.

Profesionalne selidbe na Voždovac sa Alisa agencijom

Naselje Braće Jerković broji oko 30000 stanovnika i jedno je od najvećih na Voždovcu kao i u Beogradu.
Selidbe studenata-Braća Jerković je vrlo čest poslovni zadatak koji dobijamo u agenciji Alisa selidbe.

Pre Drugog svetskog rata Banjica je bila selo. Danas je Banjica naselje originalne arhitekture i jedinstvenih stanovnika. Ovde se nalazi najvažnija zdravstvena ustanova u zemlji Vojno medicinska akademija. Na Banjici se školuju budući oficiri naše vojske. Banjičani svojim soliterima daju duhovita imena. Selidba na Banjicu za vas je bingo a za nas samo još jedan od zadataka koji ćemo efikasno obaviti u najkraćem roku.

Da li je vaše odredište naselje Medaković ili Kumodraž ili se odande selite bliže centru, mi znamo Voždovac kao svoj džep. Samo nam dajte adrese a mi ćemo napraviti optimalan plan selidbe.

Ulica Vojvode Stepe je glavna žila kucavica opštine Voždovaca. Uz nju su nikli brojni novi stambeni blokovi. Često možete videti Alisine kamione za selidbe u Vojvode Stepe, sve do Kumodraža i dalje ka Avali.

Selidbe na Avalu su sve češći zadatak koji od vas dobijamo. Prateći svetske trendove, i Beograđani nastoje da svoje stanovanje izmeste iz grada u mir prirode. Avala je idealna lokacija jer odande relativno brzo i lako svakodnevno stižete do svojih poslovnih obaveza.

Preseljenje na Voždovac

Seoske mesne zajednice opštine Voždovac kriju u sebi mnogo lepote. Ripanj je veliko i lepo selo na samo 15 km od Beograda. Selidba u Ripanj je čest izbor penzionera koji nakon završenog radnog veka ponovo traže mir života na selu.
Često selimo starije bračne parove iz Beograda u Ripanj. Oni koji vole voćarstvo ili imaju kućnog ljubimca ovde nalaze svoj mali raj.

Zuce je još jedno prigradsko naselje koje pripada opštini Voždovac. Malo selo koje krase livade, njive i vinogradi.
Od Trošarine do Zuca stiže se kolima za nekih pola sata. Ukoliko poželite da preselite bar polovan nameštaj u porodičnu kuću u Zucama pozovite Alisu. U Zuce smo već preselili neke klijente koji su obnovili dedovske vinograde i pronašli svoj mir u ovom malom selu.

Selidba tržni centri Voždovac

Ozbiljno trgovačko poslovanje se ubrzano seli u tržne centre. Na Pašinom Brdu, opština Voždovac, nalazi se jedan tržni centar. Na ovoj opštini je i BTC Voždovac kao i Stadion shopping centar. Ukoliko se ozbiljno bavite trgovinom i uslužnim delatnostima i poželite da svoj biznis preselite sa manje atraktivne lokacije u tržne centre na Voždovcu, pozovite nas na broj 066/ 128-128 .

Alisa selidbe ima znanje, opremu i iskustvo za selidbe poslovnih prostora. U poverenju, nedavno smo preselili jedan poznati brend u BTC Voždovac. Ne smemo da vam kažemo koji. Svakako vam stojimo na raspolaganju za selidbe Voždovac.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama