Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu

Kada su u pitanju selidbe po Beogradu ključna je dobra organizacija. Kao glavni grad Beograd je najgušće i najviše naseljen grad Srbije. Po tome zaključujemo da je saobraćajna situacija veoma napeta, a tome ne ide u prilog ni to što su mnogi delovi, pogotovo prigradska naselja, neplanski građena. S’tim u glavi znamo da je selidba u Beogradu veoma pipav posao koji je potrebno unapred osmisliti.

Selidbe same po sebi mogu biti veoma stresne, a kada se rade u gradu od milion stanovnika problemi u realizaciji selidbe nisu isključeni. Potrebno je razmisliti o svemu: kako ćete se spakovati, kako ćete prevesti stvari, a ko će da vam pomogne sa starim ogromnim ormanom koji ste nasledili od bake? Sva ova pitanja i još 1000 drugih motaju se u glavi osobe koja se seli, a ukoliko je u pitanju porodična selidba stres može biti i veći.

Agencija za selidbe u Beogradu – Alisa selidbe

Agencija za selidbe u Beogradu Alisa ima višegodišnje iskustvo u svim vrstama selidbi te smo odlučili da sa vama podelimo neke savete za što uspešnije selidbe po Beogradu:

  1. Što je brzo to je i kuso – je srpska narodna umotvorina koja je najbolja mantra za početak selidbe. Ne žurite. Polako se organizujte. Na miru razmislite o svim opcijama pakovanja i prevoza. Ukoliko je potrebno na papiru sastavite listu svega što selite i organizujte se prema listi.
  2. Pakovanje stvari – Selidba zvanično počinje pakovanjem stvari. Mi vam savetujemo da se odlučite za kartonske kutije za pakovanje. U njih možete spakovati sve, od igle do lokomotive, sigurno i jednostavno, bez bojazni da će se stvari oštetiti. Razmišljate unapred i obeležite kutije, na svakoj napišite šta se nalazi u njoj i u kojoj prostoriji pripada. Time ćete mnogo olakšati kasnije raspakivanje.
  3. Demontaža nameštaja – Ukoliko selite nameštaj poput kreveta, ormara ili komoda pametno ih je demontirati pre selidbe. Demontaža nameštaja uveliko olakšava samu selidbu i prenos nameštaja. Demontirani nameštaj se lakše pakuje i zauzima manje prostora prevoznom sredstvu.
  4. Prevoz nameštaja i stvari – Ovo je jedna od bitnijih stavki selidbe. Pametno biranje prevoza najviše će uticati na troškove selidbe. Odabir prevoza za selidbe najviše zavisi od količine stvari koje selite ali i od dostupnosti mesta sa kojeg i na koje se selite. Kada se radi o selidbama po Beogradu najpametnija opcija je kombi prevozKombi prevoz je idalan za gradske uslove vožnje. Selidbe po Beogradu se lakše obavljaju kombi prevozom najviše zbog pristupačosti ulica. Mnoge ulice su uske i kamion kroz njih ne može da prođe, a problem može praviti i vremensko ograničenje kretanje kamiona kroz određene delove Beograda. Kombi prevozom moguće je prevesti dosta stvari u jednoj turi, ali i u slučaju da je potrebno dva puta prevoziti stvari svakako je isplativije to raditi kombi prevozom nego kamionskim prevozom. Naravno, kamionski prevoz je opcija za velike selidbe koje bi bile besmislene raditi kombi prevozom.

Brze selidbe u Beograd – Alisa selidbe

Ovo su samo najosnovnije stvari o kojima treba da razmišljate prilikom selidbe po Beogradu. Postoji još puno sitnica o kojima treba razmišljati i mi ćemo vam rado pomoći oko svega što vam treba. Ne oklevajte da pozovote Alisa selidbe i da selidbu prepustite u iskusne ruke.

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama