Selidbe Slovačka

Selidbe Slovačka

Selidbe Slovačka sa agencijom Alisa će vam biti pravo zadovoljstvo, a ne stresna situacija. Ako razmišljate o preseljenju u Slovačku, sada je vreme. Zahtevi za slovačke vize su nedavno olakšani, pa se samim tim olakšalo i dobijanje vize. A ako već živite u Slovačkoj, proces viza je mnogo lakši nego što je bio.

U ovom blogu ćemo pokriti sve što treba da znate o vizama u Slovačkoj i životu kao iseljenika u Slovačkoj. Takođe ćemo vam dati pregled troškova života i mogućnosti zapošljavanja u Slovačkoj kako bismo vam pomogli da odlučite da li je ova zemlja prava za vas. A oko selidbe u Slovačku, ništa ne brinite. Mi ćemo sve organizovati za vas. Na vama je da odredite dan selidbe, a sve ostalo prepustite nama. Agencija za selidbe Alisa ima višegodišnje iskustvo u medjunarodnim selidbama, tako da će i selidba za Slovačku biti sigurno i bezbedno sprovedena.

Glavni grad Slovačke, Bratislava, jedini je glavni grad koji se graniči s dve susedne zemlje; Austrijom i Mađarskom. Da bi stvar bila bolja, Beč je udaljen tek 60 kilometara, tako da ploveći Dunavom do njega možete stići već za 90 minuta. Slovačka ima najveći broj dvoraca i zamaka po glavi stanovnika na celom svetu. Broj stanovnika u Slovačkoj prelazi preko 5 ipo miliona.

Najpoznatiji su dvorac u Bratislavi i i dvorac Spiš koji je našao svoje mesto i na popisu Svetske baštine. Zemlja je prepuna prirodnih lepota. Pored prirodne lepote, recimo kako ovde ima više od 1300 izvora mineralne vode i lekovitih termalnih izvora. Mnogi od njih se koriste za terapije i rekreaciju i služe kao deo spa-rizorta, koji su u ovoj zemlji zahvaljujući dugoj tradiciji, prilično povoljni. Tako da Slovačka je zaista zemlja primamljiva za posetu, a naravno i za preseljenje u nju.

Preseljenje u Slovačku

Slovačka je fantastično mesto za život ako želite da pobegnete od hladnih kanadskih zima ili da živite negde na novom i istražite novu kulturu. To je takođe odlično mesto za podizanje porodice u bezbednom okruženju i odličnim mogućnostima obrazovanja za vašu decu. Osim toga, Slovačka ima odlične saobraćajne veze sa ostatkom Evrope što je čini idealnom bazom za putovanja u Evropu i šire.

Troškovi života u Slovačkoj su niži nego u Kanadi i većem delu Evrope. Zemlja ima odličan zdravstveni sistem koji je prilično jeftin za upotrebu. Takođe postoje mnoge pristupačne škole i vrtići za decu koji nude visokokvalitetno obrazovanje po veoma pristupačnoj ceni. Sve u svemu, troškovi života u Slovačkoj su prilično niski u poređenju sa većinom drugih evropskih zemalja. Slovačka je poznata po svojim jeftinim životnim troškovima, niskoj stopi kriminala i prijateljskim ljudima.

Povrh toga, lako je doći do susednih zemalja vozom ili autobusom i mnogi iseljenici su otkrili da je to odlična baza za istraživanje ostatka Evrope. Međutim, neki iseljenici smatraju da zemlji nedostaju mogućnosti zapošljavanja i mogućnosti za druženje sa lokalnim stanovništvom. Da biste maksimalno iskoristili svoje iskustvo kada živite u Slovačkoj, moraćete da se potrudite da naučite jezik i kulturu kako biste se u potpunosti integrisali u zajednicu.

Vize i dokumenta za Slovačku

Da biste se preselili u Slovačku, moraćete da dobijete vizu. Dostupne su dve glavne vrste viza – dozvola za privremeni boravak i dozvola za stalni boravak. Pre podnošenja zahteva za vizu morate imati ponudu za posao ili potvrdu o mestu na slovačkom univerzitetu. Ovo će vam omogućiti da se prijavite za privremenu boravišnu dozvolu. Kada ste u zemlji, možete podneti zahtev za stalni boravak. Stranci koji planiraju da se presele u Slovačku moraće da podnesu zahtev za privremenu boravišnu dozvolu i moraće da uđu u zemlju pre nego što se njihov zahtev obradi.

Postoje različite vrste viza za koje možete podnijeti zahtev u zavisnosti od vaših okolnosti. Ako imate pasoš EU, onda vam neće biti potrebna viza za ulazak u Slovačku, ali će vam trebati privremena boravišna dozvola pre nego što počnete da radite. Ako ste državljanin zemlje koja nije članica EU, moraćete da dobijete vizu pre dolaska u Slovačku. Takođe ćete morati da dobijete privremenu boravišnu dozvolu i da se prijavite za trajnu boravišnu dozvolu kada stignete u zemlju. Imigracioni zakoni u Slovačkoj su prilično restriktivni, tako da ćete morati da se kvalifikujete za svoju vizu pre nego što započnete proces podnošenja zahteva. Od vas će se tražiti da popunite formular za vizu i prođete lekarski pregled. Takođe ćete morati da pokažete dokaz o smeštaju. To će često zahtevati da imate sopstveni stan ili da ga iznajmite unapred kako biste dokazali da možete finansijski da se izdržavate.

Selidbe za Slovačku sa Alisa agencijom

Obim naših usluga podrazumeva preseljenje svega za vaš nov dom. Počev od nameštaja, plakara, do malih porodičnih stvari. Zatim selimo manje organizacije, firme, kancelarijski nameštaj, različite instrumente, mašine. Takodje i kolekcionarske predmete i teška opterećenja. Možemo Vam obezbediti prevoz i kućnih ljubimaca. Pravilo našeg rada ogleda se u zalaganju stručnih radnika koji svakom potezu pristupaju posebno po zadatim uslovima. Spremni smo da vas dočekamo svakog minuta svakog dana, dosledno. Tu smo da vam omogućimo brzo, produktivno i manje uznemirujuće preseljenje u Slovačku, u vaš novi dom.

Kombi selidbe Slovačka i kamionske selidbe Slovačka

Agencija za selidbe Alisa poseduje redovno servisiran vozni park koji čine kombi vozila za selidbe, kao i kamione za selidbe. U ponudi se nalaze i kombi vozila sa prikolicom za selidbe. Iskusni i profesionalni vozači su deo našeg tima, tako da znajte potpuno ste u sigurnim rukama. I vi i vaša imovina koju treba preseliti za Slovačku.

Vozilo sa robom i vašom imovinom, bilo da je u pitanju kombi selidba ili kamionska selidba Slovačka se prati tokom celog puta do odredišta. Svakako sve stvari odnosno nameštaj i tehnika su dovoljno zaštićeni odgovarajućim folijama i spakovani u kutije, tako da je nastanak oštećenja minimalan.

Prema zahtevima klijenata i u skladu sa dogovorom, naš tim vam izlazi u susret i prikuplja svu osnovnu dokumentaciju od vitalnog značaja za nesmetan transport stvari, na primer izlazak iz zemlje i ulazak u Slovačku.

Selidba za Slovačku cena

Što se tiče cene selidbe Slovačka, nju nije moguće precizno odrediti bez prethodno poznatih informacija. Od izuzetne važnosti za cenu selidbe su npr. udaljenost mesta do koga treba preseliti stvari. Takodje na cenu utiče i broj selidbenih stvari, kao i njihova veličina (gabarit). Moramo znati da li mi vršimo pakovanje vaših stvari što se odnosi na demontažu nameštaja, kao i da li na odredištu, odnosno u vašem novom domu vršimo montažu istih.

Takodje na cenu utiče i način selidbe, da li će biti kombi selidba ili ipak kamionska selidba. Kombi selidba je uvek poželjnija i praktičnija, pa je samim tim i povoljnija.

Svakako cena se kreira prema predjenom kilometru. Za kombi prevoz cena ide 0,5e po kilometru, dok je 0,7e po kilometru za kamion. Za prevoz robe kombijem sa prikolicom cena se kreće 0,75e po kilometru. Tako da u skladu sa navedenim cenama može se opciono odrediti cena selidbe Slovačka, kada je poznato odredište i udaljenost.

Mi kao profesionalci u oblasti medjunarodnih selidbi možemo vam garantovati da ćete dobiti najpovoljniju cenu selidbe za Slovačku.

Bogato iskustvo koje smo stekli proteklih godina nam dozvoljava da za svakog klijenta odradimo sigurnu i bezbednu selidbu po povoljnoj ceni.

Ovde ćemo napomenuti da smo vršili selidbe ka mnogim gradovima Slovačke kao što su Bratislava, Košice, Trnava, Prešov i drugi. Svakako nije problem odraditi selidbu ka bilo kom gradu u Slovačkoj. Naravno, našim klijentima stojima na raspolaganju i za selidbe iz Slovačke za Srbiju

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama