Selidbe Rakovica

Selidbe Rakovica - miran kraj a tako blizu centru Beograda

Selidbe Rakovica – otkrivanje novog početka

Selidbe Rakovica može predstavljati uzbudljiv korak u vašem životu. Ovaj deo Beograda nudi raznolike mogućnosti i sadržaje koji će vas osvojiti i omogućiti vam da se brzo osećate kao kod kuće.

Kad bi Bog hteo da skući sebi kućicu…govorio je neponovljivi Zoran Radmilović u kultnoj predstavi Radovan III….ja samo mogu da nastavim bilo bi to u Rakovici.

Rakovica pruža mir života na periferiji a tako blizu centru grada

Ako već poznajete ovu beogradsku opštinu znate o čemu pričam. Obiljem zelenila, prirodnih lepota i kulturno istorijskih spomenika, Rakovica zavređuje epitet jedne od najlepših opština našeg glavnog grada.
Dobrom infrastrukturom i obiljem linija GSP odlično je povezana kako sa ostatkom Beograda tako i sa centrom.

Borska ulica je ta nit koja kao reka teče čineći stanovnike Rakovice bliže centru grada. Brojne linije GSP-a prolaze ovom ulicom. U njoj i ulicama koje joj gravitiraju smešteni su svi sadržaji koji su vam neophodni za život. Miljakovac, jedno od najlepših beogradskih naselja nudi stanovanje u zgradama koje su okružene viskokim stablima, parkovima i igralištima.
Borskom ulicom preko Kanarevog Brda brzo se stiže do Banjice. Ako ste izabrali selidbu u Rakovicu, ovaj deo opštine je možda najpodesniji za život. Sve što vam je neophodno od usluga i trgovine nalazi se tu negde na dohvat ruke.

Košutnjak

Alisa selidbe je voljna, sposobna i dobro organizovana da vas brzo i lako preseli u bilo koji deo rakovice. Radujemo se što ćete biti blizu Košutnjaku.
Košutnjak je najlepša i najveća šuma u Beogradu. Smatra se fabrikom kiseonika i plućima Beograda.
Pripada opštinama Čukarica i Rakovica. Generalnim planom Beograda iz 1923. kao jedan od glavnih projekata bilo je planirano pošumljavanje teritorije između Topčidera i grada.
Košutnjak je najveća zelena površina Beograda.

Rakovica - šoping mol

Da stanovanje u Rakovici ni po čemu ne zaostaje za drugim delovima grada svedoči i šoping mol Kapitol park koji je otvoren 2017. Godine na prostoru nekadašnje rakovičke industrijske zone. Nalazi se u Rakovičkom basenu na mestu gde je nekada u industriji radilo 20.000 radnika, pre svega u fabrici IMR (Industrija motora i traktora), koja je u zlatno doba snabdevala svojim proizvodima celu bivšu Jugoslaviju. Nalazi se u ulici Patrijarha Dimitrija. Prostire se na 25.000 kvadratnih metara.

Marička ulica
Dosta stanova se prodaje u Maričkoj ulici. Često nas klijenti zovu za selidbe u ovaj deo Rakovice. U njoj se nalazi Aman market kao i objekti različitih uslužnih delatnosti i trgovine kao i hotel DMB. Ko se ovde skućio dosta svojih potreba može da zadovolji bez odlaska do centra grada.

Obratite pažnju na kamione i kombi vozila na kojima piše Alisa selidbe.
To smo mi, uvek orni za rad i otvoreni za svaku vašu potrebu krstarimo velegradom i selimo vas u Rakovicu ili iz nje i druge delove Beograda. Kome je ovaj naš beli grad tesan i selimo ga u inostranstvo, na selo, na Zlatibor.

Jezero Pariguz

Ovo simpatično veštačko jezero bogate flore i faune pripada opštini Rakovica. U skorijoj budućnosti predviđeno je njegovo uređenje kako bi se obale i okruženje prilagodili rekreaciji Beograđana i svih ljubitelja prirode. Selili smo tamo one srećnike koji su sebe obradovali kućom u prelepoj prirodi. Preselićemo i vas vrlo rado, nećete ni osetiti da ste se preselili. Naša poslovna politika je jednostavna: Selidba bez stresa se nalazi na jedan telefonski poziv od vas 066/ 128-128.

Miljakovačka šuma zelena oaza u srcu ovog dela Beograda.

Još jedno zeleno utočište u srcu velegrada. Selite se na Miljakovac, blago vama. Na Miljakovcu preovlađuju stambene zgrade okružene zelenilom mada postoji i deo sa privatnim kućama.
Miljakovačka šuma , park japansko-srpskog prijateljstva, miljakovački izvori kao i tržni centri, objekti trgovinskih lanaca, igraonice, škole, vrtići i sportski objekti teretane i svi drugi sadržaji neophodni za udoban život.

Sunčani Breg na 12,5 km od Slavije

Naselje nastalo početkom novog milenijuma. Ovo područje se vekovima zvalo Jelezovac. Odlikuje ga izuzetan geografski položaj i prelep pogled na planinu Avalu.
Selite se na Sunčani breg u susret čistijem vazduhu u mirnom okruženju a opet dovoljno blizu urbanijim delovima Rakovice. Porodične kuće su odlika ovog naselja. Selidba sa Sunčanog Brega u neki drugi deo grada znači samo jedno, našli ste još bolju lokaciju za život. Nas kamionski prevoz često ide u ovom pravcu i sele vas brzo, bezbedno i efikasno u oba pravca.

Agencija Alisa - selidbe Rakovica

Vi znate da vaša Alisa agencija za selidbe zna Beograd kao svoj džep. Možete nam verovati na reč da je Rakovica jedno od boljih mesta za život u Beogradu. Dobro, vama možda zbog posla , afiniteta ili finansijskih razloga ne odgovara ova beogradska opština. U tom slučaju, kada se odlučite za selidbu iz Rakovice, mi ćemo uvek biti tu za vas na samo jedan telefonski poziv.

Bulevar koji povezuje Topčider i Adu Ciganliju nosi ime našeg divnog patrijarha Pavla.
Selidba u ulicu Pere Velimirovića takođe može biti dobra odluka.


Možda možete naći novi dom u jednoj od brojnih porodičnih kuća koje se skrivaju iza bogatog zelenila i lepih dvorišta. Rakovica je opština koja iako periferna ima dosta toga da ponudi i u kulturno istorijskom pogledu. U Beogradu nam svima nedostaje zelenila. Rakovica vam ga nudi u izobilju. Selidbu na Vidikovac uz najpovoljniji odnos cene i kvaliteta usluge nudi vam vaša Alisa, čarobnica selidbe bez stresa.

U srcu Rakovice nalazi se Petlovo Brdo. Naselje je nastalo na ukrštanju Ibarske magistrale i Kružnog puta Kijevo. Linijama GSP 42 i 59 lako se stiže do Slavije. Sa Zelenog Venca, do Petlovog Brda vozi vas direktno autobuska linija broj 56. Stanovnici ovog dela Rakovice mogu uživati u manjoj šumi koja je posebna po vrlo bogatom životinjskom svetu i retkim gljivama kao da se ne nalazi u dvoipomilijonskoj prestonici. Tik uz Petlovo brdo nalazi se Labudovo brdo u koje se Alisini klijenti često se sele iz centra grada, a iz razloga da uštede nešto jer je u tom delu grada cena kvadrata dosta povoljnija. Takodje ko želi povoljnije da prodje seli se u Kijevo, a i u ulice marička, 17. Oktobra, 11. krajiške divizije…

Agencija za selidbe Alisa, i ovoga puta, stoji vam na raspolaganju sa svojim kombi prevozom koji se pokazao kao najpraktičniji u većini slučajeva. Za veće selidbe imamo i kamione za selidbe raznih gabarita.

Alisa - sve za selidbu na jednom mestu

Selidba nije samo prevozno sredstvo do novog doma. Za selidbu su vam potrebni vešti i posvećeni radnici, ambalaža, selotejp traka, zaštitne folije pa tek onda transportno vozilo. I da ne zaboravimo: potrebno je znanje i iskustvo koje je garant da će selidba biti brza, efikasna, predmeti selidbe neoštećeni a vi zadovoljni.
Alisa agencija za selidbe je na jedan telefonski poziv od vas jer poverenje nema cenu. Ovu tajnu želimo da podelimo sa vama: Mi svoj posao volimo i radimo ga s pesmom, ali stvarno, u našim transportnim vozilima uvek lepa muzika i dobro raspoloženje.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama