Selidbe Poljska

Selidbe Poljska

Selidbe Poljska je još jedna u nizu usluga koje nudimo. Naša agencija za selidbe Alisa nudi sveobuhvatne transportne usluge vezane za selidbe. Specijalizovani smo za sve vrste selidbi: privatne selidbe, selidbe kompanija u Varšavu, unutar cele Poljske ili Evrope, diplomatske selidbe.

Naše višegodišnje iskustvo i duga lista zadovoljnih klijenata govori u prilog da smo obavili dosta selidbi efikasno, brzo i bezbedno. Selidba zahteva puno kretanja, stresa i emocija, pa se lako mogu zaboraviti neke važne stvari. Ne brinite. Mi ćemo organizovati sve za vas.

Našim klijentima nudimo više od samo usluge selidbe – što je najvažnije, pružamo im bezbrižnost i poverenje da će selidba biti obavljena brzo i efikasno.

Pružamo sledeće usluge selidbe Poljska:

Pakovanje Vaše imovine od strane stručnog tima – u svakom slučaju, za pakovanje imovine naših kupaca se pripremamo sa najvećom pažnjom – pažljivo obezbeđujemo upakovani unutrašnji nameštaj i koristimo čvrste kutije. Prevelik i glomazni nameštaj takođe ne predstavlja problem.

Ako kupac odluči da sam obavi pakovanje, mi ćemo mu obezbediti sve potrebne materijale.

Demontaža nameštaja ili kancelarijske opreme – sprečavanje oštećenja nameštaja i obezbeđivanje da svaki njegov element bude čvrsto zaštićen.

Utovar i istovar vaše imovine – utovar imovine je uvek dugotrajan proces. Pre nego što počnemo da iznosimo stvari iz stana, uvek obezbedimo saobraćajne pravce kojima ćemo se kretati – da se ništa slučajno ne ošteti. Vodimo računa da sve stvari budu bezbedno raspoređene u našem dostavnom kombiju i pažljivo pričvršćene neklizajućim patosnicama i transportnim pojasevima. Organizujemo transport kako vangabaritnih predmeta i nameštaja (u Varšavi i okolini, ali i unutar cele zemlje i inostranstva), tako i ličnih stvari i unutrašnjeg nameštaja. Nakon transporta nameštaja na odredište, istovarujemo je i prenosimo u novi stan. Uređujemo i postavljamo nameštaj u skladu sa željama kupca.

Dugi niz godina smo se trudili da se suočimo sa svakim izazovom koji nam se postavlja. Svakoj selidbi pristupamo individualno – to nam omogućava da radimo efikasno i efektivno. To je ta osobina koja nas izdvaja od drugih kompanija koje nude usluge selidbe.

Poljska - opšte informacije

Varšava glavni grad Poljske je moderan, brz grad, koji nudi sve pogodnosti koje očekujete od urbanog života. Savršen grad za porodice i samce, Varšava ima ponešto za svakoga. Postoje brojni različiti parkovi, savršeni za opuštanje i relaksaciju. Takodje, ima i fantastičan zoološki vrt u kojem deca mogu da uživaju. Naučni centar Kopernik i Tehnički muzej, koji se nalaze u čuvenoj gradskoj Palati kulture i nauke, građevini koja dominira obrisom Varšave, takođe su ključne atrakcije za grad.

Ako planirate da se preselite u Poljsku postoje tri različite vrste viza za koje možete podneti zahtev ako je potrebno: aerodromske tranzitne vize (A), vize za kratkoročni boravak (šengen) (C) i nacionalne vize za dugotrajan boravak (D). Ako želite da radite u Poljskoj, takođe ćete morati da podnesete zahtev za radnu dozvolu.

Ako planirate da ostanete u Poljskoj duže od 90 dana, moraćete da podnesete zahtev za dozvolu za privremeni boravak.

Kao državljanin koji nije iz EU/EEP ili koji nije državljanin Švajcarske, ako želite da živite i radite u Poljskoj legalno, potrebno je da podnesete zahtev za važeću vizu kod nadležnih organa. Da biste to uradili, potrebno je da se obratite najbližoj poljskoj ambasadi ili konzulatu pre nego što se preselite u Poljsku. U nekim slučajevima, državljanima određenih zemalja koje nisu članice EU, takozvanim državljanima trećih zemalja, nije potrebna viza, pod uslovom da planiraju da ostanu u Poljskoj kraće od 90 dana i ne nameravaju da rade.

Dakle, za kratkoročne posete, potrebno je samo da se prijavite za šengensku vizu i tada ste manje-više slobodni da putujete između zemalja učesnica. To je zato što je Poljska deo Šengenskog sporazuma. Šengenske vize važe tri meseca. Međutim, da bi legalno radili u Poljskoj, mora se podneti zahtev za radnu dozvolu pored svoje vize.

Međunarodne selidbe Poljska

Međunarodne selidbe su uvek najsloženiji potez koje radimo. Udaljenosti, međunarodne procedure i veliki broj potrebnih dokumenata su problem – ali ne i nama. Profesionalna agencija za selidbe Alisa, već dugi niz godina stiče dragoceno iskustvo, organizujući selidbe ne samo u Varšavi i njenoj okolini, već i na teritoriji cele Poljske i drugih zemalja Evropske unije.

Dugi niz godina smo aktivni na tržištu kao partner od poverenja u domaćim i inostranim potezima. Svoje usluge posvećujemo i privatnim licima i preduzećima. Ogroman broj do sada izvedenih selidbi omogućava nam da svakodnevno unapređujemo kvalitet naših usluga.

Svaku selidbu izvršavamo koristeći našu stručnost i iskustvo. Visok osećaj odgovornosti sa kojim pristupamo svom poslu omogućava nam da ga obavljamo vredno i bez ikakvih oštećenja transportovane imovine. Dajemo sve od sebe da svaki naš klijent bude u potpunosti zadovoljan našim uslugama.

Organizujemo međunarodna preseljenja na sveobuhvatan način, tako da naši klijenti ne moraju da se opterećuju tokom celog procesa ili brinu o formalnostima. Svaki put pomažemo našim klijentima da obave carinske i otpremničke formalnosti. Naša stručnost i iskustvo nam omogućavaju da značajno skratimo ceo proces i izbegnemo greške. Jer svaka zemlja ima svoje propise o transportu robe i nameštaja, koji se često potpuno razlikuju jedno od drugog.

Kombi prevoz i selidbe Poljska

Svaki put individualno biramo način transporta vaše imovine i tehnike za njen bezbedan transport do odredišta.

Za selidbe i transport robe Poljska koristimo kombi vozila ili kamione. Dakle, sve u skladu sa potrebama vaše selidbe i količinom stvari koje treba preseliti.

Za selidbu u Poljsku, na raspolaganju imamo kombi vozila koja su potpuno bezbedna i opremljena najsavremenijom opremom za brz i bezbedan transport. Naši iskusni vozači će učiniti sve da se naši klijenti osećaju dobro i opušteno tokom selidbe u Poljsku.

Za veće selidbe na raspolaganju su kamioni za selidbe i prevoz robe, i to:

● Kamion nosivosti 3.5t obložen i pripremljen za selidbe
● Kamion nosivosti 5-7t obložen i pripremljen za selidbe

Takođe, za veće selidbe na raspolaganju imamo i kombi nosivosti 1,5t sa prikolicom koja nosi 1450kg robe.

Preseljenje u Poljsku

Za većinu nas selidba je veoma važan događaj, za koji se pripremamo dugo vremena. Međutim, lista stvari koje apsolutno ne smemo zaboraviti izgleda beskrajna. Iz tog razloga naši zaposleni svakoj novoj selidbi pristupaju jednako ozbiljno kao što naši klijenti pristupaju predstojećem preseljenju. Svaki dan nastojimo da ih što bolje oslobodimo stresa izazvanog preseljenjem i da ceo proces teče po planu – brzo i efikasno.

Prvi korak pri organizovanju i planiranju selidbe je odabir njenog datuma – određenog dana i vremena. U špicu se mora voditi računa o gužvi, što će produžiti vreme izvršenja selidbe. Takodje, okvirno se mora proceniti količina i vrednost imovine koja se prevozi. Ovo je veoma važan podatak za nas kao selidbenu firmu, jer nam omogućava da organizujemo odgovarajuću vrstu transporta i odaberemo optimalan broj zaposlenih. Sa svim tim informacijama organizujemo da trajanje celokupne usluge selidbe bude što kraće, i naravno cena selidbe Poljska bude povoljna. Još jedno važno pitanje je sprat sa kog se stvari koje se sele moraju spuštati. Što je sprat viši, to je vreme selidbe duže; posebno ako zgradi nedostaje lift ili ako su stepeništa toliko uska da ometaju efikasnost rada. Prilaz koji vodi direktno do ulaznih vrata takođe čini stvari mnogo lakšim.

Da biste dobili adekvatnu procenu preseljenja u Poljsku kontaktirajte nas i oko svega ćemo vas precizno informisati.

Selidbe za Poljsku

Agencija za selidbu Alisa organizuje selidbu u Poljsku iz Srbije, ili iz Poljske za Srbiju. Neki od većih gradova u Poljskoj u kojima smo vršili selidbe do sada su: Varšava, Krakov, Lođ, Gdanjsk, Katowice, Vroclav, Poznanj.

Poboljšanje BDP-a, koji se u ovoj zemlji uvećava prethodnih godina, doprinosi tome da Poljska postaje sve privlačnija za život i rad mladih Evropljana. Ekonomija je veoma razvijena i nadoknada po glavi stanovnika je izuzetno visoka, pa je Poljska, u tom pogledu, imala najviše koristi od ulaska u Evropsku uniju. U Poljskoj je razvijena teška industrija, brodogradnja, proizvodnja stakla, tekstila, gvožđa i čelika.

Zemlja sa više od 40 miliona stanovnika, koja je šesta po veličini i broju stanovnika u Evropi, na ovaj način je postala često tražena destinacija za preseljenje naših gradjana. Takodje, neki od razloga za selidbu za Poljsku su i promena posla odnosno novo zaposlenje. Studiranje ili praksa, odluka o promeni zemlje za život.

Selidbe Poljska cena

Da biste dobili procenu međunarodne selidbe za Poljsku moraju nam biti poznati različiti faktori. U vezi sa tim, na cenu selidbe za poljsku utiču različiti faktori, kao što su okvirno vreme početka i završetka selidbe, razdaljina između adresa, oblik pakovanja nameštaja (demontaža/montaža). Da li ćemo to raditi mi, il ćete to ipak sami raditi. Takodje na cenu utiče količina teških i glomaznih stvari, količina bele tehnike… Naravno, i činjenice koje smo ranije u tekstu naveli.. u smislu, spratnosti, pristupačnosti samom objektu, broja angažovanih radnika za selidbu, da li će biti organizovana kombi selidba ili ipak kamionska selidba za Poljsku.. itd.

U slučaju da želite, nudimo vam zaštitu vaše robe i imovine na određeni vremenski period u našim skladišnim prostorima.

Cenovnik kamionski i kombi prevoz Poljska

Cenovnik kamionski i kombi prevoz Poljska

● prevoz kombijem 0,5e po kilometru
● prevoz kombijem sa prikolicom 0,75e po kilometru

Prevoz kamionom Poljska (bez radnika)

● prevoz kamionom 0,7e po kilometru

Cene prevoza podrazumevaju selidbu od tačke A do tačke B. U cenu nisu uračunati troškovi kao što su putarine i broj angažovanih radnika za selidbu.

Za prevoz robe kombijem do Poljske takodje se cene obračunavaju po predjenom kilometru. U skladu sa tim za prevoz robe kombijem cena je 0,5e / km dok je transport robe kombijem sa prikolicom 0,75e / km.

Kombi selidba Varava Beograd cena je oko 1350e bez radne snage.

Svakoj selidbi pristupamo maksimalno profesionalno i individualno. To nam omogućava ne samo da saosećamo sa obično stresnim kupcem, već i da izvršimo selidbu najkvalitetnije i najpovoljnije, u skladu sa obimom posla koji odredi kupac i njegovim očekivanjima. Mi smo vredni vašeg poverenja. Vaša Alisa – agencija za selidbe Poljska

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama