Selidbe Obrenovac

Selidbe Obrenovac - Agencija Alisa - Vaš partner za brze i povoljne selidbe

Selidbe Obrenovac postaju jednostavne i bezbrižne uz Agenciju Alisa! Bez obzira da li planirate preseljenje unutar grada, ili u okolini Obrenovca agencija Alisa je vaš pouzdan partner za sve vaše selidbe po povoljnim cenama.

Agencija Alisa razume da svaka selidba ima svoje specifične zahteve. Zato nudimo različite opcije za prevoz vaših stvari. Za manje selidbe ili one sa manjom količinom nameštaja, naša kombi vozila su idealna opcija – brza, ekonomična i bezbedna. Za veće selidbe ili one koje obuhvataju obimniji inventar, koristimo prostrane kamione, obezbeđujući da sve stvari stignu na odredište sigurno i bez oštećenja.

Pouzdana ekipa i oprema za selidbe

Naša posvećena ekipa stručnjaka za selidbe u Obrenovcu je tu da vam olakša ceo proces. Pomažemo vam sa pakovanjem, demontažom nameštaja i svim ostalim koracima koji su potrebni za bezbedan transport vaših stvari. Svi naši zaposleni su obučeni i iskusni, garantujući vam brzu i efikasnu selidbu.

Selidbe Obrenovac – Vaša bezbednost je naš prioritet

Agencija Alisa stavlja bezbednost vaših stvari na prvo mesto. Naši vozači su iskusni i pažljivi, a sva vozila su redovno servisirana kako bismo obezbedili bezbedan prevoz. Takođe, sva vaša imovina je osigurana tokom selidbe, pružajući vam dodatnu sigurnost.

Za brze, efikasne i povoljne selidbe u Obrenovcu, obratite se Agenciji Alisa. Prepustite nama brigu o vašem preseljenju i uživajte u bezbrižnom iskustvu selidbe. Kontaktirajte nas danas kako biste dobili besplatnu procenu i rezervisali termin za vašu selidbu. Vaša srećna selidba počinje sa nama!

Selidbe u okolini Beograda

Da li smo počeli više voleti sebe ili smo prihvatili stavove zapadne ekonomije, tek manja mesta nadomak Beograda su sve poželjnija za život.

Razloga može biti mnogo a najmanje dva:
• Mirniji život i
• jeftine nekretnine.

Tu gde se Kolubara uliva u reku Savu smestio se Obrenovac, jedna od beogradskih opština.
Pre puštanja u saobraćaj novog autoputa Miloš Veliki od Obrenovca do Beograda se putovalo skoro 50 minuta.
Sada je autoputem do glavnog grada siže mnogo brže, deonica Surčin-Obrenovac duga je nepunih 18 kilometara.

Obrenovac je mirna, zelena oaza nadomak Beograda. Sa izlazom na reke, drvoredima i obiljem zelenih površina, ovo je jedna umivena i mirna gradska opština u kojoj bi svako mogao naći svoj modus vivendi

Mirno mesto za život

Na teritoriji opštine Obrenovac živi nešto manje od 80 hiljada stanovnika. Svakako i njih svojom magnetnom snagom privlači velegrad pa su selidbe u Beograd česte.
Kako i ime nosi po slavnom srpskom knezu i voždu Milošu Obrenoviću tako je i glavna ulica u gradskom jezgru ulica Miloša Obrenovića. Još su mnogim slavnim srbima odata počast u nazivima obrenovačkih ulica.
Tako Obrenovčani žive u ulici Cara Lazara, Vuka Karadžića, kneza Mihaila, vojvode Putnika.
Da li ste znali da iz Obrenovca svakodnevno odlaze autodelovi za najpoznatije brendove automobila koji se proizvode u kompaniji Mei Ta u Obrenovcu?
Tu su i Fratelli Babb, Bioprotein, fabrika dušeka Boneli i mnoge druge stabilne firme koje su u stalnoj potazi za kvalitetnom radnom snagom. Iako je Obrenovac ne tako davno, imao najvišu stopu nezaposlenosti od svih beogradskih opština, sada je u njemu mnogo lakše doći do zaposlenja.
Ako ste već našli posao u Obrenovcu zašto ne biste i svoje stanovanje vezali za ovu mirnu, zelenu opštinu.
Obratite pažnju na cenu selidbi, velike su razlike od jedne do druge agencije.

Nije vam cilj da dobijete najjeftiniju selidbu već da za optimalnu cenu dobijete najbolju uslugu bilo da vam je potreban kombi prevoz, pick up za preseljenje studenta u Beograd ili kamion za transport robe za kompletnu selidbu celog stana na bilo koju adresu.

Niže cene nekretnina u Obrenovcu

Cene nekretnina ovde su niže nego u Beogradu. Lakše ćete sebi obezbediti krov nad glavom bilo da kupujete stan ili kuću bilo da menjate nekretninu u Beogradu za odgovarajuću u Obrenovcu.
Iz ove transakcije uvek će vam ostati dovoljno sredstava i za novi automobil kojim ćete brzo i lako stizati u Beograd kad god to poželite. Život je kao reka, jedni se sele u Obrenovac iz Beograda, drugi iz Beograda za Obrenovac.
Svima nam je zajedničko potreba za pouzdanim partnerom kada do selidbe dođe.
Znate li ko zna sve ulice u Obrenovcu i ko će vas najuspešnije i bez stresa dovesti na novu adresu?
Alisa agencija za selidbe nalazi se na jedan telefonski poziv od vas 066/ 128-128 .

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama