Selidbe Novi Beograd

Selidbe Novi Beograd - preseljenje poslovnog prostora

Renome i luksuz na jednom mestu – Novi Beograd i dalje vodeća poslovna destinacija

Agencija Alisa: -Vaša sigurna i povoljna opcija za selidbe Novi Beograd

Agencija Alisa je renomirana kompanija koja pruža visokokvalitetne usluge selidbe na Novom Beogradu. Sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti selidbi, naš tim stručnjaka garantuje vam siguran i efikasan prenos vaše imovine na novu adresu.

Pouzdane selidbe na Novom Beogradu po povoljnim cenama

Kada su u pitanju selidbe Novi Beograd, Agencija Alisa je tu da vam pruži pouzdanu i efikasnu uslugu. Bez obzira na veličinu selidbe, naša agencija raspolaže kombi vozilima i kamionima koji su opremljeni za siguran transport vaših stvari.

Naš tim stručnjaka će se pobrinuti za svaki detalj vaše selidbe. Pažljivo ćemo zapakovati i obezbediti vaše predmete kako bismo osigurali njihovu sigurnost tokom transporta na Novom Beogradu. Pored toga, pružamo i usluge montaže i demontaže nameštaja kako bismo olakšali proces selidbe.

Jedan od ključnih faktora koji nas izdvaja je povoljna cena naših usluga. Svesni smo da selidba može biti finansijski izazovna, zato smo prilagodili naše cene da odgovaraju vašem budžetu. Bez obzira da li se radi o selidbi stana, kuće ili poslovnog prostora na Novom Beogradu, Agencija Alisa će vam pružiti vrhunsku uslugu po konkurentnoj ceni.

Izaberite Agenciju Alisa za vaše selidbe na Novom Beogradu i budite sigurni da ste odabrali partnera na koga možete računati. Naš cilj je da vaša selidba protekne bez stresa i da se brzo adaptirate na novu lokaciju.

Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pružili više informacija o našim uslugama i dogovorili se oko vaše selidbe na Novom Beogradu. Agencija Alisa je tu da vam olakša proces selidbe i omogući vam siguran prenos vaše imovine.

Naše iskustvo, potkovano decenijom rada, pokazuje da se Novi Beograd razvio u prestižnu biznis zonu.
Svojim položajem i infrastrukturom, ova opština ne prestaje da fascinira renomirane domaće i strane kompanije.
Investitori se utrkuju za kvadrate na ekskluzivnim lokacijama, dok sve veći broj firmi odlučuje da preseli svoje prostorije baš u ovaj deo prestonice.
Tim agencije Alisa do sada je sarađivao sa brojnim klijentima kada su u pitanju selidbe poslovnog prostora.
Sama činjenica da su Vam kancelarije u Kuli UŠĆE, VIG Plazi, Airport City-ju ili West End-u automatski ističe integritet kompanije. Pored ovih, Novi Beograd nudi sve više primamljivih lokacija na koje smo imali priliku da selimo manja i veća preduzeća.

Da li ste znali?

⬤ Novi Beograd krasi oko 200 nebodera i preko šest stotina velikih stambenih objekata. Jedan od najpoznatijih je Zapadna kapija Beograda, sa desne strane auto-puta, sa dva solitera spojena mostom na vrhu, poznatija kao Genex kula.

⬤ Današnji Airport City zove se tako zbog toga što se nalazi na lokaciji starog beogradskog aerodroma, otvorenog u martu 1927. godine na mestu koje se tada zvalo Dojno Polje. Imajući u vidu da je sagrađen blizu Tošinog bunara, aerodrom je u narodu bio poznat i kao Aerodrom kod Tošinog bunara.

⬤ Prvi veliki ponos ove opštine bila je Palata federacije, sa oko 75.000 kvadratnih metara kao i Studentski grad. Ubrzo potom nikli su Međunarodni kongresni, kulturni i poslovni Centar Sava, Geneks-apartmani, kao i hoteli Hajat i Kontinental.

Popularnost Novog Beograda ogleda se u činjenici da je poslovna zona tik pored auto-puta E70 kao i na samo petnaest minuta vožnje od aerodroma. Okružuju je i tri centralna bulevara – Bulevar Mihaila Pupina, Bulevar Umetnosti i Bulevar Nikole Tesle.

Savršene saobraćajne veze drugi su ključni razlog što smo u poslednjih godinu dana imali prilike da preselimo tačno 143 kompanije. Samo u poslednjih šest meseci, zahvaljujući efikasnoj i profesionalnoj usluzi, tim agencije Alisa pomogao je da Novi Beograd postane bogatiji za 70 novih poslovnih prostora i to u blizini čuvenih obeležja ovog kraja, kao što su sportsko-poslovna hala Štark arena, Merkator, Atrium, Merkur, TC Delta siti, hoteli IN i Holidej IN.

U čemu je caka?

Za razliku od centra grada, Novi Beograd je zbog svoje infrastrukture znatno pogodniji za selidbe firmi i kancelarija.

Na mnogim mestima u centru gotovo je nemoguće obaviti preseljenje kamionom, jer su ulice preuske i nedovoljno pristupačne za velika vozila. Ovaj problem ne postoji kada je reč o Novom Beogradu. Njegovi široki bulevari i prostrane ulice daju prostora za manevrisanje. Pristup većini poslovnih prostora je odličan, kao i činjenica da su nam na raspolaganju teretni liftovi – jedan od presudnih faktora za bezbedan prevoz Vašeg kancelarijskog nameštaja do željene lokacije.

# Zanimljivosti o Novom Beogradu

⬤ Prvi dokumenti o postojanju Novog Beograda nastali su u vreme turske vladavine. Daleke 1512. godine, Bežanija se pominje kao seoce sa samo 32 doma.

⬤ Izgradnja Novog Beograda počela je na peskovitom i močvarnom tlu 11.aprila 1948. godine. Objekti su brzo nicali, a 1952. osnovana je opština Novi Beograd.

⬤ Ime Novi Beograd prvi put se pominje 1924. godine, kada je Petar Kokotović, zemljoradnik iz Bežanije, otvorio kafanu Novi Beograd u Ulici Tošin bunar.

Najstarija ulica u Novom Beogradu je Tošin bunar. Ime je dobila zahvaljujući Zemunskom trgovcu Toši Apostoloviću.
Jedne noći usnio je Toša da voda iz bunara na Bežanijskoj kosi ima lekovitu moć. Rešio je da na svom imanju blizu sadašnjeg Studentskog grada i on iskopa jedan. Popeo se na plato Bežanijske kose i pustio bure niz padinu – tu gde se zaustavilo iskopao je bunar. Bunar je zaista postojao, a po njemu je ovaj kraj dobio ime.

Kako radi agencija Alisa i zašto nam se klijenti vraćaju

Vreme je novac.
Zato ga ne gubimo.

Onog trenutka kada nas odaberete da preselimo Vaš poslovni prostor, naš glavni cilj je da se posao obavi u što kraćem roku – efikasno, profesionalno i bez stresa.

Selidbe poslovnog prostora drugačije su od stambenih. Ne zaboravite da nijedna kompanija ne može normalno da funkcioniše dok je selidba u toku. Svako kašnjenje, loša organizacija i slaba logistika direktno koštaju firmu i prave gubitke. Upravo iz ovih razloga, tim agencije Alisa dostupan Vam je i vikendima, kao i u večernjim satima nakon radnog vremena. Klijentima smo nebrojeno puta dokazali da njihovo vreme vrednujemo kao svoje i zato nam se uvek vraćaju. Prioritet su nam jasni dogovori oko termina i rokova selidbe i tu smo da ih maksimalno ispoštujemo.

Vozni park naše agencije, bilo da su u pitanju kombiji ili kamioni, opremljen je po poslednjim evropskim standardima. Sva vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako bi Vaši predmeti ostali neoštećeni prilikom selidbe

Montaža i demontaža kancelarijskog nameštaja je od naših glavnih delatnosti,pa se mnogi klijenti odlučuju i za tu uslugu prilikom selidbe poslovnog prostora. Profesionalni tim agencije Alisa na vešt način i za tili čas priprema delove nameštaja za transport. Tokom ovog procesa, koristimo samo najbolje – osetljivi komadi kancelarijskog nameštaja pakuju se u troslojne i petoslojne kartonske kutije i streč folijom, dok se za manje predmete i tehniku koristi mekani karton. Svaki deo Vašeg poslovnog prostora biće potpuno zaštićen od oštećenja, vlage i prljavštine. Sledeći korak je utovar u naša vozila za selidbe, prevoz, raspakivanje i raspored prema dogovoru.

Ne postoji bolja preporuka od stotine zadovoljnih mušterija koji su koristili usluge agencije Alisa za potrebe selidbe svog poslovnog carstva.

Među njima su do sada bili i vlasnici brojnih magacina kojima smo pomogli i uspešno završili prevoz robe.

Proverite zbog čega nam telefon zvoni non-stop

Pozovite: 066/ 128 128011/ 24 66 726.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama