Selidbe Makedonija

Selidbe Makedonija

Selidbe Makedonija posle raspada SFRJ i dalje su aktuelne. Srbija i Makedonija su oduvek bliske i prijateljske zemlje. Postoje tradicionalno dobri odnosi, koji su isprepleteni i porodičnim i familijarnim vezama. Oduvek su se dešavale selidbe iz Makedonije u Srbiju i obrnuto. Samo je razlika u tome što se sada tretiraju kao međunarodne selidbe zbog granica. Najveći grad i glavni grad Makedonije je Skoplje. Ka njemu je i bilo usmereno najviše selidbi. Ostali veći gradovi su Kumanovo, Tetovo, Bitolj, Ohrid. Makedonija i Srbija su susedi i razdaljina između npr Beograda i Skoplja je samo 450 km.

Postoji više razloga da se odlučite za našu uslugu selidbe Makedonija. Pre svega jer nama bilo koja međunarodna selidba ne predstavlja problem. Poznajemo dobro proceduru i imamo dugogodišnje iskustvo. Svu dokumentaciju pripremićemo umesto vas. Osim toga u zavisnosti od količine stvari koje selimo predlažemo vam kombi ili kamionski prevoz. Stvari treba da budu spakovane adekvatno. To podrazumeva korišćenje adekvatnog zaštitnog materijala za oblaganje kutija i sl. Naša agencija ima zaista veliko iskustvo u organizaciji međunarodnih selidbi. Sa lakoćom ćemo takođe organizovati selidbu za Makedoniju i obrnuto. Dovoljno je da nas kontaktirate.

Prevoz i selidbe Makedonija

Prevoz i selidbe Makedonija uz naš vozni park i iskusne vozače proteći će maksimalno bezbedno i udobno. Ako se odlučite za naše usluge računajte na bezbednu vožnju do bilo koje tačke u Makedoniji. Osim usluge prevoza i selidbe Makedonija, nudimo i prateće usluge. Dakle slobodno nam se obratite ako je potrebno pakovanje robe na željenoj adresi. Obavićemo utovar/istovar, montažu, demontažu nemaštaja. Naglašavamo da realizujemo prevoz pokućstva, bele tehnike, nameštaja, antikviteta, umetnina… Organizovali smo prevoz do skoro svih gradova u Makedoniji. Navešćemo samo neke od njih: Skoplje, Bitolj, Veles, Kumovo, Strumica, Tetovo, Ohrid, Štip, Kočani. Poverenje klijenata je nešto na šta smo posebno ponosni i uvek nam je na prvom mestu.

Svaka selidba i prevoz ka bilo kom delu Makedonije ili iz Makedonije se detaljno planira. Nudimo i mogućnost besplatne procene selidbe. Na osnovu procene, odlučujemo da li se koristi kombi ili kamionski prevoz. Ukoliko se selite u inostranstvo sa kućnim ljubimcima, i tu postoji procedura koju treba ispoštovati. Od pasoša za ljubimca, do veterinarskih pregleda. Prevoz i selidba biljaka, umetničkih dela, antikviteta je takođe zakonski regulisano. Ako tražite najpouzdaniju agenciju za prevoz vaše robe na pravom ste mestu. Naša agencija Alisa selidbe ima sve vrste transportnih vozila. Odnosno, prevoz robe možemo obaviti pikapom, kombijem ili kamionom.

Međunarodne selidbe Makedonija

Međunarodne selidbe Makedonija nisu nepoznanica kad je u pitanju naša agencija Alisa selidbe. Za ulazak naših građana u Severnu Makedoniju nije potrebna viza, za boravak do 90 dana. Državljani Srbije mogu ulaziti u Makedoniju sa važećom biometrijskom ličnom kartom. Poznata je regionalna inicijativa (Mini Šengen) ili Otvoreni Balkan. Odnosno, očekuje se da od 1.1.2023. ne bude granica između Srbije, Albanije i Severne Makedonije. To bi u budućnosti značilo da se međusobno priznaju kvalifikacije i radne dozvole. To će omogućiti da se kompanijama olakšava poslovanje u regionu. Osim toga pojednostaviće se procedure za radne dozvole. Ovaj sporazum bi u mnogome olakšao i proceduru selidbe. Selidbe u Mekedoniju se tretiraju kao međunarodne selidbe, odnosno selidbe inostranstvo.

Međunarodne selidbe Makedonija zahtevaju više vremena i bolju organizaciju. Postoji lak način da se preselite u Makedoniju. Potrebno je dobro organizovati transport, ali pre toga prikupiti dokumentaciju, radne dozvole, uverenja. Treba ispoštovati i zakonske norme kojima se propisuje način pakovanja robe. Naš tim je obučen i ima iskustva u snalaženju sa papirologijom i raznim propratnim carinskim problemima. Severna Makedonija je značajan trgovinski partner Beograda. Zapravo Makedonija je osma na listi zemalja u koje Srbija izvozi najviše robe.

Kombi i kamionske selidbe Makedonija

Kombi i kamionske selidbe Makedonija dostupne su vam u našoj agenciji Alisa selidbe. Kombi prevoz je definitivno najtraženiji vid transporta. Kombi prevoz je odličan za prevoz robe, stvari i nameštaja. Kombi vozilo je svakako lakše za manevrisanje, parkiranje, nema ograničenja kao kad su u pitanju kamioni. Ukoliko planirate selidbu u Makedoniju, a niste sigurni koje vozilo je potrebno, pozovite nas. Na licu mesta ćemo izvršiti procenu da li je dovoljan kombi, kombi sa prikolicom ili će ipak biti potreban kamionski prevoz.

Kamionski prevoz potrebno je na vreme isplanirati. Imajte u vidu da u saobraćaju postoje razna ograničenja za kamione. Jedno od tih ograničenja odnosi se na vremensku zabranu kretanja po gradu.

Javite nam se nekoliko dana ranije kako bi se na vreme sve isplaniralo. Organizovaćemo vašu selidbu i razmislili o ruti selidbe.

Na raspolaganju su vam dva kamiona za selidbe i prevoz robe i to:

● Kamion nosivosti 3.5t obložen i pripremljen za selidbe, dimenzija tovarnog dela 4.1m x 2.1m x 2.1m
● Kamion nosivosti 5-7t obložen i pripremljen za selidbe, dimenzija tovarnog dela 6.2m x 2.4m x 2.5m

Tovarni prostor našeg kamiona je posebno pripremljen za selidbe. Tapaciran je sa svih strana, tako da će sve stvari biti prevezene uspešno i bez najmanjeg oštećenja.

Cena transporta robe kombijem od Skoplja do Beograda iznosi oko 600 evra.

Cena selidbe iz Srbije do Makedonije zavisi od relacije i obično se računa 1e po kilometru. Ukoliko su potrebni i radnici cena selidbe se uvećava za dnevnice radnika koje su veće nego kada rade selidbu u Beogradu.

Selidbe iz Makedonije za Srbiju

Selidbe iz Makedonije za Srbiju su uvek aktuelne. Bilo da su to porodični razlozi, kao zasnivanje porodice, školovanje ili poslovni razlozi, pomoći ćemo da se preselite. Organizujemo selidbe iz Makedonije za Srbiju i garantujemo da ćete biti zadovoljni uslugom. Dolazimo na adresu, pomažemo vam oko pakovanja, utovara i naravno oko papirologije. Kontaktirajte nas i saznajte sve što vas zanima o selidbama iz Makedonije za Srbiju. Nudimo vam selidbe kombijem i kamionskim prevozom. Selidbe dakle vršimo kako za fizička tako i za pravna lica. Do sada smo uspešno preselili veliki broj firmi iz Makedonije za Srbiju.

Najčešće su naravno selidbe između glavnih gradova, dakle Skoplje-Beograd i obrnuto. Poslovne prilike naravno brišu granice, koje nekad nisu ni postojale, dok smo bili jedna država. Radili smo i selidbe na relaciji: Đevđelija-Beograd, Strumica-Beograd, Bitola-Beograd, Kumanovo-Beograd, Prilep-Beograd, Tetovo- Beograd. Poslednjih godina su naročito aktuelne poslovne selidbe iz Makedonije za Srbiju. Biznismeni su saglasni u jednom da im se više isplati da im firme posluju u Srbiji. Zato su godinama unazad aktuelne selidbe firmi, kancelarija, predstavništava iz Makedonije za Srbiju. Privrednici u Makedoniji nisu zadovoljni lokalnom politikom vezanom za preduzetništvo. U Srbiji su našli povoljniju klimu za svoja poslovanja. Ukoliko vas u skorije vreme očekuje selidba iz Makedonije za Srbiju, pozovite Alisa selidbe.

Selidbe iz Srbije za Makedoniju

Selidbe iz Srbije za Makedoniju tretiraju se kao međunarodne selidbe. Uvek nam je zadovoljstvo da organizujemo selidbu ka Makedoniji. Za vreme bivše SFRJ postojale su neraskidive familijarne, porodične i prijateljske veze između Srbije i Makedonije. To se i raspadom stare države održalo. Što se tiče razloga selidbi iz Srbije za Makedoniju, najčešći su sledeći:

● Porodični razlozi (udaja, ženidba)
● Školovanje, studiranje, profesionalno usavršavanje
● Poslovna prilika

Kao za svaku međunarodnu selidbu i ovde vam je potrebna pomoć profesionalaca. Selidba iz Srbije za Makedoniju podrazumeva sređivanje papira, prikupljanje svih dozvola i poštovanje carinskih propisa. Alisa selidbe je iskusna agencija u oblasti selidbi. Uz ponudu i propratnih usluga u okviru selidbe iz Srbije za Makedoniju, bićete zadovoljni obavljenim poslom. Poznajemo carinske propise i zajedno sa vama ćemo napraviti spisak stvari koje prelaze granicu. Postoje i regulacije o tome koliko novca možete da unesete i iznesete iz zemlje i o tome se treba informisati.

Ukoliko se selite u Makedoniju sa vašim kućnim ljubimcem biće potrebno da mu napravite pasoš kao i da izvršite određene veterinarske preglede u zavisnosti od zemlje u koju se selite. Prevoz biljaka i umetničkih dela u Makedoniju takođe je zakonski regulisano i o tome se treba na vreme informisati kako bi se ispunili svi uslovi za selidbu.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama