Selidbe Kosovo

Selidbe Kosovo

Selidbe Kosovo je usluga za koju naš tim ima višegodišnje iskustvo. Iza nas je zaista veliki broj međugradskih selidbi kako iz Beograda ka Kosovu, tako i sa Kosova za Srbiju. Naravno selidbu možemo organizovati iz bilo kog mesta ne samo iz Beograda. Razdaljina nikad nije predstavljala problem našem uigranom timu. Pomoći ćemo vam da selidbu ne pamtite po stresu i brigama. Prevoz i selidbe ka Kosovu obavljamo u skladu sa potrebama i željama naših klijenata. Bez problema odradićemo selidbe diplomata, privatnih lica, porodica kao i preduzeća. Našim kombi vozilima i kamionima stižemo do svakog mesta na Kosovu. Umesto vas pribavljamo sve neophodne dozvole. Pomoć oko pakovanja, demontaže, montaže nameštaja, zaštite robe, stvari i predmeta se podrazumeva.

Ne morate da nabavljate kutije, zaštitni papir, puc puc foliju i slično. Sve što je potrebno da se upotrebi za zaštitu i pakovanje je naša briga. Ono što je nažalost uzrok selidbi sa Kosova su ne tako lepi motivi. Malobrojna srpska etnička zajednica na Kosovu jedna je od najugroženijih u Evropi. Nije tajna da su na selidbu često prinuđeni zbog političke situacije i napetosti i ekonomske nesigurnosti. Na Kosovu živi blizu 1,8 miliona stanovnika, a najveći je grad Prština sa oko 200 000 stanovnika. Posle Prištine, sledeći grad na Kosovu po broju stanovnika je Prizren sa 178.000 stanovnika. Od većih gradova izdavajamo još Peć, Podujevo, Gnjilane, Vučitrn, Kosovsku Mitrovicu…

Selidbe transport Kosovo

Selidbe transport Kosovo je usluga za koju su ljudi svesni da je bolje prepustiti profesionalnoj ekipi. Naš tim čine profesionalci koji će učiniti da sve prođe u najboljem redu. Dolazimo na datu adresu i obavljamo sve propratne poslove koji se tiču prevoza i selidbe. Oslobodićete se dodatnog stresa i moći ćete da se usredsredite na neke lepše stvari. Selidbe transport Kosovo uključuje niz usluga za koje se možete odlučiti:

● Prevoz (transport) robe do bilo koje lokacije na Kosovu
● Selidbe privatnih i stambenih prostora
● Pakovanje robe ili vaših privatnih stvari i zaštita adekvatnim materijalima
● Utovar, istovar, montažu i demontažu nameštaja ako je to potrebno

Iza nas je veliki broj uspešno obavljenih selidbi na relaciji Centralna Srbija – Kosovo i obrnuto. Bilo da je potreban kombi i kamionski prevoz do većih gradova poput Prištine, Kosovske Mitrovice, Prizrena, Gnjilana, ili do manjih opština i sela. Naravno podrazumeva se da stižemo i do najmanjeg mesta i do svakog traženog odredišta. Pozovite Alisa selidbe, naše radno vreme nema ograničenja – radimo tokom čitave godine. Možemo organizovati vašu selidbu na Kosovo ili sa Kosova u vreme koje vama najviše odgovara.

Alisa selidbe nudi kombi ili kamionski prevoz, zavisno od vrste i količine robe koja se transportuje.

Kombi prevoz Kosovo

Kombi prevoz Kosovo koristi se u razne svrhe. Osim za prevoz robe, stvari i nameštaja, koristi se i kad su u pitanju selidbe. Našim kombi vozilima do Kosova ćemo prevesti sve što treba. Bilo da se radi o nameštaju ili je u pitanju bela tehnika, umetnička dela, klavir… Kombi prevoz robe najtraženija je usluga u okviru naše agencije. Selidbe kombi prevozom su veoma popularne naročito ako je reč o selidbama manjeg obima. Kombi prevoz odličan je izbor za porodične selidbe, selidbe studenata kao i za selidbe manjih firmi. Bez obzira što je kombi manji od kamiona, u kombi se može spakovati dosta stvari. Čak i ako treba transportovati kabast i glomazan nameštaj, nema brige. Nameštaj možemo demontirati i upakovati u kombi.

Kada stignemo do odredišta sve ćemo ponovo montirati i vratiti u prvobitno stanje. Jedan od glavnih problema svake selidbe je prevoz nameštaja. Uglavnom je neophodno da se pojedini komadi nameštaja demontiraju. Tek u slučaju selidbe u zgradama, gotovo je nemoguće preseliti nameštaj ako se ne demontira. Da ne pominjemo uzano stepenište, uske hodnike i više spratove u zgradama. Nepostojanje lifta u zgradama predstavlja problem, ali ne i za nas. Mi ćemo sve što treba izneti na željeni sprat. Demontaža gabaritnog nameštaja, će sačuvati nameštaj od oštećenja. Naš tim ima sav neophodan alat koji je potreban za sklapanje i rasklapanje nameštaja. Podrazumeva se da ćemo zaštiti nameštaj od oštećenja zaštitnim materijalima.

Kamionski prevoz Kosovo

Kamionski prevoz Kosovo je najbolje rešenje kad su u pitanju velike međugradske selidbe. Kamioni logično imaju mnogo veći tovarni prostor od kombi vozila. Detaljno isplanirajte pakovanje i sve više stvari oko organizacije prepustite profesionalcima. Kada se radi o velikoj selidbi kompletnog pokućstva ili o velikoj poslovnoj selidbi, pozovite nas. Trebalo bi samo da se termin zakaže nekoliko dana ranije. U okviru naše agencije na raspolaganju su vam dva kamiona za selidbe i prevoz:

● Kamion nosivosti 3.5t koji je obložen i pripremljen za selidbe. Dimenzije tovarnog dela 4,1m x 2,1m x 2,1m
● Kamion nosivosti 5-7t obložen i pripremljen za selidbe. Dimenzije tovarnog dela su 6,2m x 2,4m x 2,5m.

Na svim carinskim punktovima na administrativnim prelazima od 1.9. 2022. postavljena su obaveštenja o korišćenju ličnih karata izdatih od strane Prištine. Navodi se da ove lične karte važe isključivo iz praktičnih razloga. Dakle zbog omogućavanja slobode kretanja. To se nikako ne može tumačiti kao priznavanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova. Naši vozači kamiona imaju veliko iskustvo kad je u pitanju prevoz i selidbe kamionom. Svi vozači su profesionalni, odgovorni, pouzdani i tačni.

Ekipa koja će vam pomoći oko utovara i istovara robe je obučena za demontaže i montaže. Kako nameštaja tako i opreme i različitih mašina.

Svi kamioni se redovno održavaju i nema dileme oko tehničke ispravnosti. Unutrašnjost je tapacirana i opremljena za različite vrste robe.

Povoljne selidbe Kosovo

Povoljne selidbe Kosovo realizujemo veoma uspešno. Jeftine selidbe Kosovo su i te kako moguće ako angažujete naš tim. Naša agencija je poznata po pristupačnim cenama međugradskih selidbi. Nema dileme oko toga da li ćete biti zadovoljni našim profesionalnim uslugama. Ne morate misliti o načinu pakovanja, zaštiti robe i stvari. Ne postoji jedna jedinstvena cena selidbe. Svaka selidba je posebna i svaka ima individualni plan realizacije. Ako angažujete naš tim, nećete morati da cimate i moljakate prijatelje, rođake za pomoć. Naš tim će pomoći oko pakovanja, zaštite, utovara, istovara. Garantujemo da će sve stići do odredišta u jednom komadu i bez oštećenja.

Navešćemo samo neke od faktora koji utiču na formiranje krajnje cene selidbe:

● Razdaljina
● Količina stvari koja se prenosi
● Pakovanje
● Vrste vozila (da li se koristi kombi ili kamionski prevoz)
● Montaža/ demontaža nameštaja
● Specijalni tereti (antikviteti, umetničke vrednosti, klavir)
● Spratnost, odnosno da li postoji lift u zgradama

Pozovite nas i prepustite nam kompletnu organizaciju vaše selidbe koje god da je mesto na Kosovu u pitanju. Uverićete se u efikasnu, brzu i kvalitetnu uslugu. Iza nas je iskustvo, dobra organizacija, ali i tehnički kapaciteti i prateća oprema. Sve to zajedno doprinosi da troškovi selidbe budu minimalni.

Međugradske selidbe Kosovo

Međugradske selidbe Kosovo pored prevoza podrazumevaju i usluge našeg tima koje se odnose na pakovanje, utovar, istovar, zaštitu. Obezbedićemo umesto vas sav potreban zaštitni materijal. Pod tim se podrazumeva naravno i dovoljan broj kartonskih kutija različitih dimenzija. Na vaš poziv izlazimo na procenu stvari koje imate za selidbu. Tako ćemo vam dati najbolju ponudu i napraviti najbolji plan organizacije selidbe. Imamo svu potrebnu zaštitu kojom ćemo obložiti nameštaj, slike, staklariju…

Zaista važimo za sigurnog partnera kad su u pitanju selidbe Kosovo. Cene su realne i povoljne, zato nas slobodno kontaktirajte. Na administrativnim prelazima između Srbije i Kosova počinje da važi sporazum koji su delegacije Beograda i Prištine postigle.

Posle više od decenije, nijedna od strana više neće izdavati nikakva dodatna dokumenta bilo kom od putnika. Dakle problem s ličnim kartama je iza Beograda i Prištine. Ostala su još uvek nedefinisana različita pitanja o registarskim tablicama.

I kada su u pitanju cene selidbe Kosovo važi isto pravilo kao i za druge destinacije. Cena se kreira prema predjenom kilometru.

Mi to računamo na sledeći način u skladu sa našim voznim parkom koji posedujemo:

● prevoz robe teretnim kombijem 0,5e po predjenom kilometru
● prevoz selidbenih stvari kombijem i prikolicom 0,75e po kilometru
● kamionski prevoz robe 0,7e po predjenom kilometru

Svakako oko detalja cene selidbe za Kosovo nas pozovite, pa ćemo na osnovu razgovora i dogovora definisati najpovoljniju cenu selidbe Kosovo za vas!

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama