Selidbe Grčka

Međunarodne selidbe Grčka - Srbija, Srbija – Grčka Μετακομίσεις Σερβία Ελλάδα

Selidbe Grčka – Da li ste spremni za veliku životnu promenu?
Da li ste pronašli sve ono o čemu ste sanjali? Solun, Atina, Katerini, Perea, Sitonija …
Preseljenje zbog ljubavi, posla ili studiranja. Mi smo tu da vas vodimo u novi život bez stresa. Početak je sredina svega. Svaka promena traži pripremu, pa čak i one o kojima dugo maštamo i mislimo da će proteći lagodno. Priprema predstavlja više od 70 posto posla, a mi smo tu da je odradimo za vas.
Savremeni transport koji garantuje bezbednost i brzinu je naša prednost, a vaša sigurnost! U našoj ponudi možete birati između kamionskog prevoza i kombi prevoza! Da li ste znali da prve selidbe Grčk  sa naših prostora datiraju još iz prve polovine sedmog veka? Nekada zaprežna vozila i nesigurnost, danas međunarodni transport kompanije „Alisa“ i sigurnost.

Selidbe predstavljaju posebne trenutke kada je bitno da se osećate podržano i ne brinete o tome da li će vaše stvari biti oštećene. Neće, mi vam to garantujemo! Svaka odluka i promena traži pripremu, pa smo tu da vam pomognemo. Višegodišnje iskustvo i nekoliko stotina zadovoljnih klijenata su naša karta za vašu bolju budućnost.

Stres i nesanica prate svaki naš pokušaj kontrole situacije u kojoj se nađemo. Naučni radovi pokazuju da pored velikih životnih promena gde spadaju promene u strukturi porodice, velike poslovne promene, selidbe predstavljaju jedan od najstresnijih momenata osoba koje su rođene u 21. veku. Era globalizacije ostavlja posledice po zdravlje, ali mi se krećemo i prilagođavamo svim dešavanjima u svetu.

Selidba Novi Sad – Atina, Μετακομίζει το Novi Sad Athens

Koje opcije preseljenja vam nudimo?

1) Organizacija u našoj režiji po sistemu ključ u ruke
2) Organizacija preseljenja od vrata do vrata
3) Možete birati da li želite kombi prevoz ili kamionski prevoz

Bez brige na granici – selidbe Grčka sa Alisom!

Da li osećate tenziju svaki put kada treba da pređete granicu? Knedlu u grlu zbog propisa? Da li ste u strahu da će biti nekih dodatnih problema jer „nikad se ne zna šta nas čeka“? Porezi, carinske kontrole na prelazima bude dodatnu napetost i pitanja šta smete da prevezete, a šta ne vas izjedaju?
Pored toga što vam garantujemo bezbednu isporuku stvari, garantujemo da neće biti problema na granici jer smo do sada selili i fizička lica i firme. Upoznati smo sa protokolom i svim propisima i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Međunarodne selidbe zahtevaju strogo pridržavanje određenih pravila, a pored Grčke naši vozači su se pobrinili za prevoz nameštaja u Holandiju, Nemačku i druge evropske zemlje.

Isijas je naš problem!

Ukoliko strepiti da li će sve biti unešeno nakon što stvari stignu u Grčku, ne brinite. Nakon što prenesemo vaše stvari, ukoliko je potrebno vršimo utovar jer zaposleni u timu za selidbe „Alisa“ su tu da se pobrinu za sve. Imamo celokupan tim koji je tu da se pobrine za vaše preseljenje.
Opasnost od bolova u leđima, ukočenosti i strah da li će omiljena posuda buduće neveste biti polomljena, naša je briga. Do sada smo selili sve vrste nameštaja, umetničkih dela i osetljivih predmeta.

Korona nije problem!

U odnosu na vaše obaveze mi smo spremni da se prilagođavamo, pa samim tim smo dostupni sedam dana u nedelji kada je reč o selidbama na relaciji Srbija – Grčka. Svi zaposleni u našoj firmi mogu bez problema da se kreću na navedenoj relaciji, pa samim tim neće biti nikakvog dodatnog zadržavanja zbog trenutne epidemološke situacije.

Selidbe Atina

Μετακόμιση Αθήνα

Atina je prestonica Grčke i nekoliko desetina naših ljudi želeli su preseljenje po principu „ključ u ruke“, a mi smo im u tome pomogli. Atina je kolevka zapadne civilizacije i predstavlja jednu od najlepših prestonica sveta. Atina je centar ekonomskog, finansijskog i kulturnog života u Grčkoj, pa su mnogi studenti odlučili da preko Erasmus razmene izaberu upravo ovaj grad kao svoj privremeni dom. Studenti se uglavnom odlučuju za kombi prevozu dogovoru sa kolegama iz različitih delova Srbije.

Studentske selidbe mogu biti pojedinačne ili grupne, otvoreni smo za sve dogovore. Novi zakoni za radnike na internetu, odlazak u penziju i ispunjenje životnog sna, kao i česte emotivne konekcije ova dva naroda upoznali su nas sa neophodnošću poznavanja svih pravila i zakonskih regulativa kada je reč o selidbama u Grčku.

Srpska dijaspora u Grčkoj nas rado traži kako bi preselili svoje dragocene predmete u Atinu ili na neku drugu lokaciju. Imali smo jedan zanimljiv trenutak da nas je klijent kontaktirao i rekao: „Dosta je bilo čekanja, selim se u Atinu sa sedamdeset godina, požurite“! Vaše želje ispunjavamo u najkraćem roku i po najpovoljnijim cenama.

Selidbe Grčka – Solun i Halkidiki

Μετακομίσεις Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής

Poslovne selidbe u Solun smo nekoliko puta radili i nikada nismo imali nijednu nezadovoljnu mušteriju. Prevozili smo kako nameštaj za poslovne centre u Solunu, tako i nameštaj za uređenje nekretnina za izdavanje u Grčkoj. Veliki broj Srba ima stanove i kuće na Halkidikiju i mi smo bili uz njih tokom celokupnog procesa. Pored prevoza nameštaja radimo i prevoz materijala za renoviranje. Nikad nije kasno za nove početke i mi smo tu da vam pomognemo da koraknete na svojim snovima. Dolazimo na vašu adresu i bezbedno plovimo putem Egejskog mora.

Poslovne selidbe su za razliku od studentskih zahtevnije, ali za njih pored kombi prevoza, koristimo i kamionski prevoz.

Odmor nakon preseljenja nameštaja u Perei
Neoi Epivates i mala pauza na relaciji Niš-Solun

Selidbe iz Grcke u Srbiju

Usled boljeg života mnogi naši građani odlaze u zemlje evropske unije.
Obično to bude poslovno putovanje ostanu po par godina a neki steknu i penziju.
Nakon penzionusanja probudi se nostalgija i žele u svoj rodni kraj.
Nešto sto smo zaključili baveći se selidbama ko je gde rođen želi tu da provede starost.
Radi oslobađanja plaćanja carine na polovan nameštaj, povratnici bi trebalo uzeti u ambasadi Srbije potvrdu da su duže od pet godina radili u zemlji iz koje se sele radi oslobađanja carinskih troškova.

Kalispera!!!

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama