Prevoz lekova i temperaturno osetljivih predmeta

Temperaturno osetljive pošiljke

Za prevoz temperaturno osetljivih predmeta potrebna je posebna organizacija. Temperaturno osetljivi predmeti zahtevaju poseban način pakovanja i transporta, sa održavanjaem određene temperature od preuzimanja robe do momenta isporuke.
Agencija za selidbe Alisa pruža Vam uslugu prevoza svih vrsta temperaturno osetljivih predmeta. U temperaturno osetljive predmete spadaju: lekovi, farmaceutski uzorci, biološki uzorci životinjskog ili ljudskog porekla, … Prevoz temperaturno osetljivih predmeta vršimo sistemom od vrata do vrata. To znači da paket ne pravi stanice od momenta preuzimanja do momenta isporuke. Prevoz temperaturno osetljivih predmeta vršimo u zemlji i inostranstvu.
Prevoz temperaturno osetljivih pošiljki dostupan je u sledećim temperaturnim opsezima:

  • Duboko smrznute pošiljke na -80 ºC (na suvom ledu)
  • Smrznute pošiljke na -20 ºC
  • Rashlađene pošiljke na +2 do +8 ºC
  • Kontrolisane ambijentalne pošiljke na +15 do +25 ºC
  • Pošiljke na telesnoj temperaturi

Kod prevoza temperaturno osetljivih pošiljki veoma je važno adekvatno pakovanje radi održavanja temperature. Mi radimo sa najboljim materijalima u šta spadaju termalne kutije i kontejneri, suvi led, različite vrste gel pakova za sve temperaturne opsege, stacionirani i mobilni frižideri, zamrzivači, grejači, … Način pakovanja odeđuje se za svaki predmet posebno i zavisi od više faktora kao što su:

  • Količina robe
  • Zahtevana temperatura čuvanja
  • Dužina trajanja transporta
  • Očekivane temperature u predelima izvršenja transporta

Za prevoz temperaturno osetljivih predmeta koriste se isključivo vozila namenjena konkretno za tu svrhu. U tim vozilima postoji mogućnost kontrolisanja temperature u tovarnom delu i ona su atestirana za transport ove vrste robe. Prevoz lekova i medicinske opreme vrši se posebnom obeleženim prevozom koje se koristi samo za tu svrhu. U slučaju potrebe skladištenja temperaturno osetljivih prdmeta, predmeti se skladište u magacinske prostore sa kontrolisanom temperaturom.

Prevoz lekova i temperaturno osetljivih predmeta

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja


Kombi prevoz nameštaja Beograd

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2000rsd.

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kombi prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve velicine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeca. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 casa dnevno!

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kada su u pitanju selidbe vecih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.


Selidbe inostranstvo

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz strucnu pomoc Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najvecu pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato scemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuce? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupacemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Želite da preselite klavir, TA pec ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama

Usluga je fenomenalna. Momci su vrlo korektni i efikasno obavljaju svoj posao ! Prezadovoljna ! Alisa, samo napred!

Dragana Marjanović, Domaćica

Sve na vreme i po dogovoru ! Momci su super pažljivi i posvećeni...Izuzetno sam zadovoljan i cenom i transportom.

Marko Jovanović, Menadžer Razvoja
Pozovite