Posao Fizički radnici

Ukoliko tražite nove izazove ili ste bez posla, postanite deo tima Alisa.

Zapošljavamo kandidate za posao - Fizički radnici za nošenje nameštaja

* Fizički radnici za nošenje nameštaja *

Fizički radnici su kao što i sama reč kaže jaki ljudi koji nose velike terete sem snage potrebna je i tehnika tj iskustvo sem toga postoje i pomoćna sredstva kao što su gurtne, trake, kolica, skejtovi, opasači i kada se sve to spoji selidba postaje igra.

--- Zadaci fizičkih radnika ---

 • Utovar i istovar nameštaja
 • Pakovanje nameštaja u kamion u kombi i u pick up
 • Pakovanje pokućstva, posuđa, knjiga, garderobe u kartonske kutije
 • Zaštita nameštaja, bele tehnike, klavira, streč i pucketavom folijom
 • Nosenje uniformi i radnih odela.

--- Osobine fizičkih radnika ---

 • Snaga
 • Odgovornost
 • Predanost poslu
 • Urednost
 • Tačnost
 • Učtivost
 • Poželjno poznavanje poslova selidbi i iskustva u materiji.

Svaki dan, dok sunce izlazi i osvetljava svet novim mogućnostima, fizički radnici postaju temelji našeg napretka i promene. Oni su ti koji svojom snagom, izdržljivošću i posvećenošću doslovno pokreću svet napred. Danas, agencija Alisa traži upravo takve heroje fizičkog rada, ljude koji su spremni da preuzmu izazov selidbi i pruže svoj doprinos stvaranju nezaboravnih promena u životima klijenata.

Posao fizičkog radnika može biti težak, ali upravo ta težina donosi osećaj ispunjenja koji ne možete pronaći ni na jednom drugom mestu. Svaki korak koji napravite tokom selidbe nosi sa sobom osećaj postignuća, jer vi ste ti koji omogućavaju porodicama i pojedincima da započnu novo poglavlje svog života. Vaša snaga i energija postaju mostovi ka novim počecima.

Agencija Alisa prepoznaje važnost vašeg rada i angažmana. Nudimo vam priliku da budete deo tima koji se ne samo oslanja na fizičku snagu, već i na timsku saradnju, organizaciju i efikasnost. Svaka selidba je prilika da pokažete svoje veštine i da se istaknete kao lider u svojoj oblasti. Vaša posvećenost detaljima i pažljiv pristup osiguraće da svaki predmet stigne na svoje odredište bezbedno i bez problema.

Ne zaboravite da fizički rad zahteva i mentalnu snagu. Vaša sposobnost da se prilagodite promenljivim situacijama i da rešavate izazove na licu mesta čini vas nezamenjivim delom svakog tima za selidbe. Vaša volja da se suočite sa svim preprekama i da svaki dan pristupite poslu sa osmehom na licu je ono što čini razliku.

Dakle, ako tražite više od običnog posla, ako želite biti deo nečega većeg, pridružite se agenciji Alisa kao fizički radnik za selidbe. Vaša prilika da menjate živote je pred vama. Uzmite tu priliku i pokažite svetu snagu svog rada i srca. Vaša energija će stvarati talase promene, a vaš trud će ostati urezan u sećanjima onih koje ste pomogli.

Ukoliko želite da postanete deo pobedničkog tima pošaljite nam svoj CV i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku.

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama