Kartonske kutije Beograd

Kartonske kutije za pakovanje prilikom selidbe

Jedan od glavnih materijala za zaštitu i pakovanje prilikom selidbe su svakako kartonske kutije.
Kutije za selidbe dolaze u raznim veličinama i za različite namene. Razlikujemo nekoliko vrsta kartonskih kutija:

  • Troslojne višenamenske kartonske kutije dimenzija 60cmx40cmx40cm
  • Petoslojne kartonske kutije dimenzija 48cmx40cmx33cm koje su idealne za pakovanje tanjira, knjiga i ostalih teških stvari
  • Petoslojne kartonske kutije dimenzija 60cmx40cmx38cm koje se najčešće koriste za pakovanje staklenih i osetljivih predmeta, posuđa, …
  • Kutije-garderoberi sa šipkom za vešalice za pakovanje odeće

Zašto odabrati kartonske kutije?

Kartonske kutije su i naša preporuka za pakovanje stvari. Veoma su jednostavne kako za samo pakovanje tako i za prenos do prevoza za selidbu. Kutije su idealne za pakovanje jer ih mozete zatvoriti i dodatno obezbediti. Takođe, možete ih obeležiti kako bi ste znali šta se nalazi u kojoj kutiji. U našoj praksi pokazalo se da je gotovo nemoguće da dođe do bilo kakvog oštećenja na stvarima koje su spakovane u kartonske kutije.

Iznajmljivanje kartonskih kutija

Imajući u vidu da mnogi naši klijenti nakon selidbe bacaju kutije koje su koristili, uveli smo uslugu iznajmljivanja kartonskih kutija. To znači da kod nas možete iznajmiti kartonske kutije koje ćete koristiti prilikom selidbe po veoma povoljnoj ceni, i da ne morate da ih kupujete. Kartonske kutije su veoma izdržljive i pogodne su za više korišćenja ukoliko se sa njima postupa kako treba. Na taj način nadamo se da ćemo našim klijentima uspeti da uštetimo novac i da ćemo barem malo uticati na nekontrolisano bacanje kartona i papira, za čiju reciklažu još ne postoje dovoljno razvijeni sistemi u našoj zemlji.

Par saveta za pakovanje u kartonske kutije:

  • Prilikom pakovanja posuđa, čaša i ostalih lomljivih i krhkih stvari svaki element posebno zaštitite papirom i puc-puc folijom.
  • Pakujte po prostorijama – nemojte da pakujete nasumično. U jednu kutiju pakujte stvari iz kuhinje a u drugu stvari iz dnevne sobe.
  • Obeležite kutije. Napišite na svakoj šta odprilike ima unutra, naprimer „Knjige“ ili „Dnevna soba – sa police“.
  • Nemojte da prenatrpavate kutije. Najbolje je kada kutija može da se skroz zatvori i obezbedi lepljivom trakom.

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz robe i nameštaja

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe i prevoz robe u inostranstvo

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe klavira, pianina, TA peci, kasa, motocikla...

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama