Selidbe blog

Selidbe poznatih ličnosti

Objavio: Selidbe Alisa | Jun 06, 2019

Selidba u Beogradu

Znate onu krilaticu “I bogati plaču” a mi vam kažemo da se i naše poznate ličnosti sele. O da, i te kako prolaze kroz sve iste naizgled nepremostive prepreke kada deo nameštaja ili celokupno pokućstvo treba premestiti sa jednog mesta na drugo.

I poznati moraju da smisle gde da nađu odgovarajući kamionski i kombi prevoz.
Brinu da im predmet preseljenja ostane neoštećen. Pri tom, nameštaj poznatih je često dosta skup, stilski. U svojim domovima imaju obilje vrednih predmeta i dragih uspomena donetih iz raznih krajeva sveta.

Dodatno, po pravilu je reč o osobama koje nemaju baš puno vremena na raspolaganju. Stoga poslove oko selidbe prepuštaju profesionalcima koji selidbu obavljaju efikasno, brzo i bez dodatnog stresa.
Evo ko je sve od naših poznatih ličnosti protrljao čarobnu lampu i dozvao Alisu da jednim potezom čarobnog štapića sve natovari u čarobni kamion i kombi prevoz i bez oštećenja preveze iz tačke A u tačku B:

Zanosna plavuša koja vam ulepšava nedeljna popodneva sa malih ekrana, Lea Kiš, kontaktirala nas je.
Zadatak: Prevesti krevet sa Voždovca na Avalu. Nakon neophodnih informacija koje smo dobili, poslali smo odgovarajuće transportno vozilo i spretne profesionalce na Voždovac, utovarili krevet i bez ijedne ogrebotnine isti je stigao na novu adresu na Avali. Utisak o saradnji sa Leom Kiš-čista desetka. Njena ocena za Alisu - 10+.

Selidbe poznatih Lea

Još jedan šmeker stare garde zakucao je na naša vrata tj. kontakt telefon.
Predrag Živković Tozovac je želeo da pred zimu deo nameštaja preseli iz kuće na Voždovcu u svoj stan.
Poznate ličnosti bije glas da su kapriciozne i prezahtevne. U kombinaciji sa njegovim šarmom i našom profesionalnošću - misija obavljena više nego uspešno.

Selidbe poznatih Zarko

Dragoljub Stević - Gagi, šef poznatog Lexington benda, pozvao je Alisu i poverio nam vrlo ozbiljan zadatak. Za njega smo radili kompletnu selidbu sa demontažom i montažom u novom prostoru. Selidba je trajala dva dana. Zadovoljstvo je bilo raditi za Gagija.

Selidbe poznatih Gagi

Tamara Grujić, čarobna vila brojnih srpskih porodica, autor i voditelj emisije “S’ tamarom u akciji” takođe je bila Alisin klijent. Kako smo obavili posao za osobu koja selidbe, useljenja i renoviranja drži u malom prstu? Na obostrano zadovoljstvo obećala nam je da će nas prvom prilikom angažovati za svoju emisiju.

Selidbe poznatih Tamara

Da li biste pomislili da Žarko Paspalj ima klavir? Ako se setimo priče o spasavanju odbačenih ploča studija B koje su završile na deponiji, jasno je da sport nije jedina ljubav Žarka Paspalja.
Jedan od naših najuspešnijih košarkaša nas je angažovao da preselimo klavir. Jedan tako skup, osetljiv i glomazan muzički instrument zahteva posebnu pažnju prilikom iznošenja, unošenja i transporta.
Za prevoz klavira
smo izabrali manji kamion za selidbe specijalno opremljene unutrašnjosti koja sprečava bilo koju vrstu oštećenja.

Selidbe poznatih Zarko

Uroš Đurić, naš poznati glumac koji je najveću popularnost stekao glumeći u filmu "Mi nismo Anđeli" pozvao je Alisin tim.

Selidbe poznatih Uros

Naš poznati odbojkaš Dragan Stanković nas je angažovao za selidbu iz Beograda u Italiju.

Koga smo još od poznatih ličnosti selili, podelićemo sa vama u nekom novom postu.

Agencija za selidbe Alisa zna sve što vi ne morate znati. Dovoljno je da nam kažete ulicu ili bar opštinu u Beogradu. To će biti dovoljno da osmislimo za vas najoptimalnije vreme selidbe.
Pozovite nas telefonom na broj 066/128-128
Pozovite