Selidbe blog

Prevoz putnika

Objavio: Selidbe Alisa | Jul 01, 2016

Leto je došlo i počelo je vreme godišnjih odmora i putovanja. Gde god se zaputili potreban vam je prevoz. Klimatizovan, po mogućnosti. Prevoz putnika je jedna od najtraženijih usluga u sklopu uslugi prevoza koje se nude.

Prevoz putnika obavlja se kombi prevozom ili automobilom, u zavisnosti od potreba. Prevoz putnika može biti organizovan ili individualan. Pod organizovanim prevozom putnika smatramo organizovane ture od 5 do 9 ljudi na relacije po dogovoru. Najčešče organizovani prevoz putnika vrši se za Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Mađarsku, Bugarsku, ... Organizovani prevoz putnika vrši se kombi prevozom koji je opremljen po svim evropskim standardima tako da vam putovanje bude što je moguće udobnije.


Kombi prevoz putnika


Individualni prevoz putnika uglavnom obavljamo našim luksuznim automobilom, sem ako klijent ne zahteva drukčije. Automobilima prevozimo jednog do tri putnika, a automobil ima i prostor za sav prtljag koji putnici nose. Prevoz putnika automobilom je najčešći izbor za prevoz na svadbe, slavlja, mature, prevoz do aerodroma i prevoz sa aerodroma, kao i za prevoz putnika na more, poslovna putovanja, ...


Prevoz putnika automobilom

Pozovite