Selidbe blog

Otkup nameštaja i bele tehnike

Objavio: Selidbe Alisa | Nov 12, 2016

Selidba je veoma uzbudljiv događaj koji mnogima označava početak novog poglavlja u životu. Vrlo često se desi da se tokom selidbe ljudi odluče za kupovinu novog nameštaja kako bi upotpunili novi životni kutak. U tim situacija stari nameštaj obično završava negde pored kontejnera. Mi smo sigurni da većina vlasnika ne zamišlja tako neslavan kraj za svoj nameštaj.
Agencija za selidbe Alisa uvidela je potrebu da svojim klijentima pruži uslugu otkupa nameštaja. Na taj korak odlučili smo se kada smo uvideli da je za naše klijente mnogo isplativije da nameštaj prodaju po najpovoljnijim cenama nego da ga ostave na milost i nemilost ulicama. Često se dešavalo da prodajem nameštaja klijent isplati ostatak selidbe, te ispadne kao da e preselio praktično za džabe!

Ukoliko planirate da prodate svoj nameštaj, evo šta treba da znate:

  • Očuvan nameštaj prodaje se brže. Ukoliko je nameštaj koji želite da prodate oštećen, iscepan ili polomljen teško da ćete za njega dobiti puno para.
  • Salonski nameštaj se najbolje prodaje. Pogotovo ako je u dobrom stanju i bez većih oštećenja. U modu se vraća sve što je nekada bilo popularno te možete biti sigurni da će taj komad nameštaja završiti na dobrom mestu.
  • Bela tehnika je uvek aktuelna. Bez obzira da li se radi o šporetu, veš mašini ili frižideru, bela tehnika se brzo prodaje i to po veoma dobrim cenama. Zahtev je naravno da bude ispravno. Ukoliko komad bele tehnike podleže garanciji budite sigurni da ćte dobiti odličnu ponudu.

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Otkup namestaja - image source freepik.com
Designed by Mrsiraphol / Freepik
Pozovite