Selidbe blog

Prodajete kombi?

Objavio: Selidbe Alisa | Mart 21, 2017

Kombi vozila su veoma popularan izbor i za prevoz robe i za prevoz putnika. Veliki prostor, a ista pravila kao za automobil, to je zaista san svakog vozača. Kombi prevoz u svrhe prevoza robe imamo priliku da koristimo svakodnevno u našem poslu i trudimo se da sva naša vozila maksimalno održavamo. Veoma je bitno da unutrašnjost kombija bude opremljena za bezbedan prevoz stvari. Zaista puno vremena provodimo u kombi vozilu i zato znamo koliko je bitno voditi dobru brigu o vozilu.

Da li želite da prodate vaše kombi vozilo i želite da ostvarite najbolju moguću ponudu? Znamo da je teško rastati se od svog ljubimca na četiri točka, i baš zato je bitno da mu nađete idealan dom. Prilikom prodaje kombi vozila uradite ovih par stvari i olakšajte ceo proces:

  1. Birajte pouzdane kupce - Ne morate da prodate kombi na prvu loptu, dajte sebi vremena da razmislite. Odaberite nekoga ko vam uliva poverenje. Ovde se ne radi samo o tome da li će se brinuti o kombiju, već i da li će ispoštovati dogovor. Pazite se prevaranata.
  2. Izvršite sve neophodne preglede i provere - I na taj način podignite cenu svom vozilu! Svakako je lakše prodati vozilo koje je ispitano u roku i koje poseduje sve sertifikate ispravnosti. Pogotovo ako je u pitanju kombi prevoz za prevoz putnika budite sigurni da sve radi kako treba.
  3. Proverite registraciju - Vozila kojima je registracija obnovljena skorije imaju mnogo veću šansu da se prodaju po boljoj ceni i u bržem vremenskom roku od vozila kojima registracija ističe uskoro ili je već istekla. Ovo je trošak koji se uglavnom isplati te nemojte oklevati.
  4. Operite svoj kombi - Pre slikanja naravno! Dovedite kombi vozilo u tip-top stanje i napravite fenomenalne fotografije koje ćete pokazati potencijalnim kupcima. Možete da napravite čak i nele smešne fotografije kako bi probili led.
  5. Pripremite papirologiju - To se uglavnom sve rešava nakon postignutog dogovora, ali imajte u vidu da ćete morati da uradite prepis vozila. Trošak uglavnom snosi kupac, ali sve je na kraju stvar dogovora.

Ukoliko želite proverenog kupca za svoje kombi vozilo pozovite nas! Mi jedva čekamo da vidimo da li bi se vaš ljubimac uklopio u našu porodicu!

Otkup kombi vozila


Pozovite