Selidbe Blog

Prevoz putnika

Objavio: Selidbe Alisa | 01 Jul, 2016

Prevoz putnika

Leto je došlo i počelo je vreme godišnjih odmora i putovanja. Gde god se zaputili potreban vam je prevoz. Klimatizovan, po mogućnosti. Prevoz putnika je jedna od najtraženijih usluga u sklopu uslugi prevoza koje se nude.

Pročitajte više

Saveti za jednostavnu selidbu

Objavio: Selidbe Alisa | 11 Maj, 2016

Saveti za jednostavnu selidbu

Kada ste našli vaš dom iz snova i našli ste agenciju za selidbe, ili ste odlučili da se samostalno preselite,vreme je da se pripremite za selidbu. U jednu torbu spakujte sve što može da vam bude pri ruci narednih par dana, dok su vam sve stvari spakovane. Evo šta uvek treba da...

Pročitajte više

Koji prevoz odabrati?

Objavio: Selidbe Alisa | 14 Apr, 2016

Prevoz za selidbe

Prilikom svake selidbe, da li je radili sa agencijom ili sami, glavno pitanje je "Čime da prevezem stvari?". Imate nekoliko opcija: možete da svojim ili prijateljevim kolima nekoliko puta idete tamo-vamo, možete da prenesete sve peške ako ste jaki kao Popaj, ili možete da unajmite agenciju za selidbe i da odaberete između kombi i kamionskog prevoza.

Pročitajte više

Međugradske selidbe

Objavio: Selidbe Alisa | 03 Feb, 2016

Međugradske selidbe

Međugradske selidbe su često tražena usluga u našoj agenciji za selidbe. Međugradske seldbe uglavnom obavljamo od Beograda do nekog grada, ili od nekog grada do Beograda, međutim često nas zovu i za selidbe u Vojvodini, centralnoj Srbiji kao i po Kosovu i Metohiju.

Pročitajte više
Pozovite