Selidbe Blog

Selidbe starijih lica

Objavio: Selidbe Alisa | Feb 19, 2017

Selidbe starijih lica

Selidbe su veoma popularne kod starije populacije iako možda ne deluje tako na prvi pogled. Ko bi prosto pomislio da naše bake i deke imaju snage i želje da se sele? Međutim naši klijenti potvrđuju suprotno! Starije osobe ne sele se samo u staračke domove!

Pročitajte više

Prevoz robe

Objavio: Selidbe Alisa | 12 Feb, 2017

Prevoz robe

Proteklu nedelju obeležio je svakako prevoz robe. I sami smo bili iznenađeni potražnjom kombi prevoza u svrhe prevoza robe. Prevezli smo zaista svašta u proteklih par dana i svaki dan je bio novi izazov, pa je prevoz robe samim tim i sjajna tema za naš blog.

Pročitajte više

Kombi prevoz robe

Objavio: Selidbe Alisa | 31 Jan, 2017

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe je ovaj mesec bila veoma tražena usluga te smo mislili da je pravo vreme da i na blogu napišemo nešto o tome. Prevoz robe obavljamo kombi prevozom i kamionskim prevozom, u zavisnosti od težine, veličine i količine robe koja se provozi.

Pročitajte više

Beogradske selidbe

Objavio: Selidbe Alisa | 19 Jan, 2017

Selidbe u Beogradu su najčešća usluga koju pružamo. To zaista nije za čuđenje s obzirom na veličinu grada i broj stanovnika. Veoma često dobijamo pitanje po kojim opštinama i naseljima tačno radimo te smo odlučili da Vam predstavimo ovaj spisak.

Pročitajte više

Selidbe u inostranstvo

Objavio: Selidbe Alisa | Feb 26, 2017

Selidbe inostranstvo

Poslednjih par godina veliki broj ljudi odselio se iz Srbije. Za selidbu u inostranstvo može postojati puno razloga ali jedni od najčešćih su školovanje i posao. Koji god da je vaš razlog, sigurno će vam zatrebati pomoć oko selidbe.

Pročitajte više
Pozovite