Skladištenje stvari i robe

Čuvanje i skladištenje stvari na sigurnom mestu

Potreban vam je prostor koji će osigurati sigurnost vaših dragocenih stvari i robe? Ne brinite, Alisa Agencija ima rešenje za vas. Naša usluga skladištenja namenjena je kako fizičkim licima tako i firmama, pružajući vam pouzdan prostor za čuvanje svega što vam je važno. Pogledajte kako možemo zadovoljiti vaše potrebe:

Privremeno skladištenje stvari i robe bez brige o transportu

Kada su u pitanju renoviranja stambenih ili poslovnih prostora, pravilno skladištenje stvari je ključno. Naše skladište je suvo, sigurno i idealno mesto za čuvanje vaših stvari tokom ovih promena. Bez obzira na to da li se radi o nameštaju, inventaru ili ličnim stvarima, mi brinemo o svemu.

Bezbedan transport do našeg skladišta

Ne trebate se brinuti oko prevoza. Naša agencija vam pruža kamionski i kombi prevoz kako biste lako preneli svoje stvari ili robu do našeg skladišta. Naši iskusni timovi će se pobrinuti za utovar i prevoz, omogućavajući vam da se fokusirate na druge aspekte vašeg projekta.

Povrat stvari po vašem Izboru

Kada budete spremni za povrat svojih stvari, jednostavno nam javite. Mi ćemo ih pažljivo istovariti na adresu koju odaberete. Vaša udobnost i sigurnost su naš prioritet.

Transparentna lista vaših stvari

Prilikom prijema vaših stvari, pravimo detaljan popis koji garantuje da ćete dobiti sve što ste poverili na čuvanje. Na osnovu tog popisa, vraćamo vam vaše stvari bez greške.

Odvoz nepotrebnih stvari

Ako se suočavate sa stvarima koje vam više nisu potrebne, mi smo tu da vam pomognemo. Nudimo uslugu odvoza nepotrebnih stvari i njihovo bezbedno odlaganje na deponiji.

U Alisa Agenciji, vaše stvari su naša briga. Bez obzira na to koliko dugo ili kratko želite da ih čuvamo, možete biti sigurni da su u dobrih rukama. Obratite nam se danas i saznajte kako možemo olakšati proces skladištenja i transporta vaših stvari i robe.“

Potreban vam je veliki, suv, bezbedan prostor za skladištenje stvari i robe? Ne brinite, i to imamo u svojoj ponudi. Usluga skladištenja stvari, robe, nameštaja se najviše koristi prilikom renoviranja stambenih i poslovnih prostorija. Sve vaše stvari koje poverite nama na čuvanje su bezbedne i mogu ostati onoliko koliko je potrebno.

Naše skladište možete koristiti kao privremeno rešenje za odlaganje stvari. Za prevoz nemojte da se brinete jer imamo obezbeđen kamionski i kombi prevoz. Sve vaše stvari ili robu za skladištenje mi ćemo utovariti i prevesti do našeg skladišta. Onog trenutka kada Vam vaše stvari budu potrebne dobićete ih istovarene na adresi po vašem izboru.

Po potrebi možete preuzeti samo deo ili sve stvari. Pri prijemu vaših stvari pravimo popisnu listu, na osnovu koje vam kasnije vraćamo vaše stvari. Ako imate neke stvari koje vam nisu više potrebne, za vas vršimo i uslugu odvoza nepotrebnih stvari na deponije.

Pozovite nas na: 066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Skladištenje stvari i robe

Skladištenje 066/128-128

Skladištenje stvari i robe

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama