Kartonske kutije za pakovanje

Kutije za selidbe - Kartonske kutije za pakovanje

Prilikom svake selidbe, prvo pitanje je: Gde da kupim kartonske kutije za selidbe?

Alisa selidbe nudi vam iznajmljivanje ili prodaju kartonskih kutija za pakovanje.

Pakovanje stvari je verovatno najzamorniji deo selidbe. Međutim to je ujedno i jedan od najbitnijh delova selidbe. Dobro i adekvatno upakovane stvari imaju minimalnu šansu da se oštete tokom selidbe. Pakovanjem u kartonske kutije možete na najbolji način sortirati stvari, kako bi vam kasnije bilo lakše raspakivanje.Kod nas možete poručiti kutije raznih dimenzija, sa ili bez naših dodatnih usluga selidbi i prevoza, i mi ćemo vam ih besplatno dostaviti na vašu adresu.

Selidbe Beograd - Kombi i kamionski prevoz namestaja

Kutije za pakovanje i selidbe 066/128-128

Selidbe Beograd – Kombi i kamionski prevoz namestaja

Kartonske kutije za pakovanje

Kutije za pakovanje i selidbe 066/128-128

Kartonske kutije za pakovanje

Pakovanje u kartonske kutije

Postoji nekoliko stvari o kojima treba da mislite kada pakujete stvari tokom selibe:

  • Prilikom pakovanja posuđa, čaša i ostalih lomljivih i krhkih stvari svaki element posebno zaštitite papirom i puc-puc folijom.
  • Pakujte po prostorijama – nemojte da pakujete nasumično. U jednu kutiju pakujte stvari iz kuhinje a u drugu stvari iz dnevne sobe.
  • Obeležite kutije. Napišite na svakoj šta odprilike ima unutra, naprimer „Knjige“ ili „Dnevna soba – sa police“.
  • Nemojte da prenatrpavate kutije. Najbolje je kada kutija može da se skroz zatvori i obezbedi lepljivom trakom.

Ukoliko nemate vremena ili prosto ne želite da se bakćete pakovanjem, pozovite Alisa selidbe. Jedna od naših užih specijalnosti je baš pakovanje stvari, a naši radnici imaju višegodišnje iskustvo.

Pozovite nas na:
066/ 128-128; 011/ 24-66-726

Kombi i kamionski prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz

Sa kombi prevozom organizujemo mini selidbe i prevoz robe i tereta na mesta koja su ograničena za parkiranje i saobraćaj. Kombi je opremljen za selidbe i obuhvata sve evropske standarde. Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta. Kombi prevoz dostupan je već od 2500rsd.

Kamionski prevoz

Kamionski prevoz odličan je izbor za velike selidbe ili selidbe u inostranstvo. Kamioni su opremljeni po poslednjim standardima. Na raspolaganju su vam dva kamiona nosivosti 3.5t i 5-7t.Sva naša vozila obložena su dodatnom zaštitom, kako vaši predmeti ne bi bili oštećeni prilikom transporta.
Kamionski prevoz dostupan je već od 3500rsd.

Selidbe Beograd - Kamionski i kombi prevoz robe i namestaja u Beogradu

Selidbe Beograd

Selidbe u Beogradu nikad nisu lake. Brz saobracaj, uske i nepristupacne ulice samo su neki od problema sa kojima se možete susresti. Zato je najbolje selidbe prepustiti profesionalcima.

Kartonske kutije za pakovanje

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za pakovanje stvari. Kutije su napravljenje od kvalitetnih materijala i dolaze u dve veličine, po najpovoljnijim cenama.

Kombi prevoz robe i nameštaja

Kombi prevoz idealan je izbor za selidbe manjih porodica, studenata kao i za selidbe manjih preduzeća. Zbog svoje kompaktnosti odlican je za prevoz robe i selidbe po gradu i dostupan je 24 časa dnevno!

Kamionski prevoz

Kada su u pitanju selidbe većih firmi, više komada kabastog nameštaja ili selidbe u inostranstvo, najbolja opcija je kamionski prevoz.

Selidbe inostranstvo

Organizujemo selidbe u inostranstvu. Preselite se bilo gde na svetu uz stručnu pomoć Alisa selidbi.

Selidbe poslovnog prostora

Selidba kancelarija ili magacina vrši se uz najveću pažnju. Mi razumemo koliko je posao bitan i zato ćemo i sa vašim poslom postupati profesionalno i pažljivo.

Selidbe stambenog prostora

Selite se iz stana ili kuće? Pozovite Alisa selibe i prepustite selidbu vašeg života sigurnim rukama. Sa vašim stvarima postupaćemo pažljivo, kao da su naše.

Selidbe specijanih tereta

Želite da preselite klavir, TA peć ili nešto još teže? Nama u Alisa selidbama to nije nikakav problem. Opremljeni smo vrhunskim vozilima i izuzetnom radnom snagom koja je spremna na sve izazove.

Rekli su o nama