Kako se što jeftinije preseliti?

jeftine selidbe

Jeftine selidbe? Zvuči neverovatno, ali uz agenciju Alisa sve je moguće 🙂

Postoje dve vrste ljudi na ovom svetu: oni koju veruju da su selidbe preskupe i oni koji veruju da su selidbe u potpunosti džaba. Ni jedni ni drugi naravno nisu u pravu. Seliba ne može da bude potpuno džaba sem ako se selite u sobu pored one u kojoj se trenutno nalazite. Troškovi moraju postojati, makar bili minimalni. Međutim, selidba nije ni nešto što mogu da priušte samo dobrostojeći.

Selidbe – najpovoljnije cene

Prilikom selidbe imamo razne troškove i zato smo odlučili da sa vama podelimo par saveta oko toga kako da obaite što je moguće jeftiniju selidbu, naravno u sklopu sa vašim uslovima i potrebama.

     

      • Ukoliko žeite da uštedite na selidbi biće potrebno da zasučete rukave i da uzmete šrafcigere i čekiće. To će vam biti potrebno jer nećete unajmiti radnu snagu već ćete sami demontirati nameštaj i posle selidbe opet montirati. Takođe svo pakovanje i raspakivanje moraćete uraditi sami.

      • Još jedna velika ušteda je da kutije za pakovanje iznajmite a ne da ih kupite. Ušteda na taj način može biti veća i do 50%! Ali ipak će biti potrebno da kupite barem neki materijal za zaštitu, a to je streč ili puc-puc folija i lepljiva traka.

    • Na prevozu možete uštedeti najviše putem demontaže nameštaja. Nije vam logična ova rečenica? Da vam pojasnimo: demontirani krevet zauzima mnogo manje prostora u prevozu nego montirani krevet. Isto važi i za orman, sto i sav ostali nameštaj koji možete da selite. Na taj način smanjićete broj turi prevoza što automatski znači i uštedu na gorivu.

    Najbolja cena za selidbu – agencija Alisa

    Naravno da nije nemoguće naći i agenciju koja će sve uraditi za vas po najjeftinijim cenama! U mnogim slučajevima zapravo se više isplati unajmiti agenciju nego selidbu preuzeti na sebe. Nekada su greške koje načinimo iz nehata ili neiskustva veoma kobne, i lako se može desiti da oštetite neki komad nameštaja te da vas njegova reparacija izađe mnogo više nego da ste npr. platili usluge nekoj agenciji.

    Agencija za selidbe Alisa nudi svojim klijentima veoma povoljne cene selidbi, prevoz i ostalih usluga, dok svi naši Facebook prijatelji ostvaruju 20% popusta! Proverite cenovnik usluga i uverite se i sami. Jeftine selidbe u Beogradu i Srbiji pruža Alisa selidbe!