Selidbe Blog

Selidbe po hladnom vremenu

Objavio: Selidbe Alisa | 05 Jan, 2017

Selidbe po hladnom vremenu

Zima je jedno od najlepših godišnjih doba. U tim mesecima slavimo najvažniji praznik i dočekujemo novu a ispraćamo staru godinu. Deca su posebno uzbuđena zimi jer napokon mogu da se sankaju i grudvaju, dok ovi stariji gunđaju jer moraju da čiste sneg. No sve su to zimske čarolije.

Pročitajte više

Kako se što jeftinije preseliti?

Objavio: Selidbe Alisa | 28 Dec, 2016

Kako se što jeftinije preseliti?

Postoje dve vrste ljudi na ovom svetu: oni koju veruju da su selidbe preskupe i oni koji veruju da su selidbe u potpunosti džaba. Ni jedni ni drugi naravno nisu u pravu. Seliba ne može da bude potpuno džaba sem ako se selite u sobu pored one u kojoj se trenutno nalazite.

Pročitajte više

Selidba stanbenih prostora

Objavio: Selidbe Alisa | 22 Dec, 2016

Selidba stanbenih prostora

Selidbe stanbenih prostora su definitivno najtraženija naša usluga. U ovom postu probaćemo da što detaljnije opišemo ceo proces jedne stanbene selidbe.

Pročitajte više

Selidba jednog studenta

Objavio: Selidbe Alisa | 20 Dec, 2016

Selidba jednog studenta

Pre nekoliko dana imali smo priliku da preselimo jednog novopečenog studenta. On je iz svog rodnog Vršca odlučio da se preseli u Beograd kako bi upisao željene studije. Nakon procene selidbe preko telefona dva radnika su otišla u Vršac kombi prevozom kako bi pomogli oko selidbe.

Pročitajte više

Selidba firme - selidba poslovnog prostora

Objavio: Selidbe Alisa | 17 Dec, 2016

Selidba firme

Beograd je grad velikih poslovnih mogućnosti i zato nije za čuđenje ni veliki broj kompanija, firmi i agencija, … Po našoj proceni skoro svaka treća kompanija tokom svog poslovanja promeni lokaciju. Selidba poslovnih prostora je poseban poduhvat i zahteva visok nivo organizacije.

Pročitajte više

Kontaktirajte nas

Za sve Facebook prijatelje obezbedili smo 20% popusta!


Facebook Twitter Google LinkedIn