Selidbe Blog

Selidbe starijih lica

Objavio: Selidbe Alisa | Feb 19, 2017

Selidbe starijih lica

Selidbe su veoma popularne kod starije populacije iako možda ne deluje tako na prvi pogled. Ko bi prosto pomislio da naše bake i deke imaju snage i želje da se sele? Međutim naši klijenti potvrđuju suprotno! Starije osobe ne sele se samo u staračke domove!

Pročitajte više

Prevoz robe

Objavio: Selidbe Alisa | 12 Feb, 2017

Prevoz robe

Proteklu nedelju obeležio je svakako prevoz robe. I sami smo bili iznenađeni potražnjom kombi prevoza u svrhe prevoza robe. Prevezli smo zaista svašta u proteklih par dana i svaki dan je bio novi izazov, pa je prevoz robe samim tim i sjajna tema za naš blog.

Pročitajte više

Kombi prevoz robe

Objavio: Selidbe Alisa | 31 Jan, 2017

Kombi prevoz robe

Kombi prevoz robe je ovaj mesec bila veoma tražena usluga te smo mislili da je pravo vreme da i na blogu napišemo nešto o tome. Prevoz robe obavljamo kombi prevozom i kamionskim prevozom, u zavisnosti od težine, veličine i količine robe koja se provozi.

Pročitajte više

Beogradske selidbe

Objavio: Selidbe Alisa | 19 Jan, 2017

Međunarodne selidbe su zabava i stres u jednom. Najlepše i najgore životno iskustvo za većinu naših klijenata. Nedavno smo imali priliku da radimo selidbu u iz Beograda u Švajcarsku. Putovali smo kamionskim prevozom kojim smo prevozili nameštaj i kombi prevozom u koji smo spakovali lomljive, sitne i bitne stvari. Sa nama u kombiju putovao je i naš klijent i odlučio da sa nama podeli svoje iskustvo.

Pročitajte više

Zaštita stvari od hladnoće

Objavio: Selidbe Alisa | 11 Jan, 2017

Zaštita stvari od hladnoće

Tokom ovih hladnih dana većina ljudi ostaje unutra i odlaže svoje obaveze. To i jeste najbezbednija odluka imajući u vidu vremenske (ne)prilike. Međutim, neke stvari su ipak neodložive i za takve situacije treba biti spreman. Tokom našeg dugogodišnjeg iskustva više puta nam se desilo da nas sneg zaista iznenadi.

Pročitajte više

Kontaktirajte nas

Za sve Facebook prijatelje obezbedili smo 20% popusta!


Facebook Twitter Google LinkedIn